خدیجه آسیمه خدیجه آسیمه پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بذر خون محمد فائزی فرد 3.4 13 کامالا هریس و جو بایدن (ناگفته های زندگی) پیتر شوایزر 2.7 1 آیین زندگی (اخلاق کاربردی) مهدی فدایی 3.8 0 مامان! بابا! من غول نیستم!: آسیب های کاهش جمعیت و فرزندآوری و راه های مقابله با آن سعید شریف یزدی 4.0 2 مرگ تدریجی یک رویا: نظریه های افول آمریکا از نگاه اندیشمندان غربی امیر عامری 0.0 0 سلامت عاطفی و جنسی از دیدگاه طب ایرانی - اسلامی حسین خیراندیش 0.0 0 سواد مطالبه: دستگاه محاسباتی در عدالتخواهی امید آفرین محسن مهدیان 0.0 0 هک انسان رف مویسه 0.0 0 تفسیر و کاربرد آن در بازاریابی محمدحسین رونقی 0.0 0 یادداشت هایی در ادبیات و هنر شیعی 0.0 0 رمزگشایی ذهن مصرف کننده غیرعقلانی: چگونه از بازاریابی عصبی برای خلق، اجرا و توسعه بینش استفاده کنیم؟ دارن بریجر 0.0 0 روش های عملی تولیدمثل اسب جان جوزف داسکانیو 0.0 0