کیانا مشیریان کیانا مشیریان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها ربات حساس به نور: مناسب برای دانش آموزان و علاقمندان به علم رباتیک کیانا مشیریان 0.0 0 ربات مبارز: مناسب برای دانش آموزان و علاقمندان کیانا مشیریان 0.0 0 آموزش گام به گام طراحی و ساخت منظومه شمسی من: قابل استفاده برای دانش آموزان و علاقمندان کیانا مشیریان 0.0 0 طراحی و ساخت ربات آتش نشان: مناسب برای دانش آموزان و علاقمندان کیانا مشیریان 0.0 0 ربات رالی: مناسب برای دانش آموزان و علاقمندان کیانا مشیریان 0.0 0