ترانه 68 کتاب مجموعه اشعار حسین منزوی حسین منزوی 4.6 8 دنیای این روزای من: گزیده ترانه های عاشقانه روزبه بمانی 4.7 0 ترانه های پینک فلوید سید بارت 4.7 2 مجموعه اشعار محمدعلی بهمنی 4.0 0 از سرشت و سرنوشت حسین منزوی 3.7 1 ترانه های نوازش مصطفی رحماندوست 2.8 2 سه خشتی: ترانه های کوچک کرمانج هیوا مسیح 5.0 0 کوئین: مارش ملکه سیاه برایان می 5.0 1 یک قاچ هندوانه زهرا داوری 5.0 1 توان بردگان لئونارد کوهن 5.0 1 تهران - 57 (مجموعه ترانه) کاوه آفاق 5.0 1 ترانه های نی نی عینکی محمد کاظم مزینانی 4.0 0 زمزمه های یک شب سی ساله: گزیده ترانه های ایرج جنتی عطائی ایرج جنتی عطائی 4.0 0 همچون یک خانه به دوش (تاثیرگذارترین ترانه های باب دیلن) باب دیلن 4.0 0 آزادی آخربن آرزوی من است: ترانه های آناتما فرزام کریمی 2.0 0 گل گلدون من: سیمین غانم از آغاز تا امروز 1.0 0 نهنگ دلتنگ میثم یوسفی 0.5 0 ترانه های شورانگیز خزر: مجموعه ترانه های قدیمی مازندران و گیلان 0.0 0 تصنیف های قدیمی ایران در دستگاه ماهور 0.0 0 پاکت بی تمبر و تاریخ (گفتگو گزیده ترانه) 0.0 0