Judy Moody, mood Martian Judy Moody, mood Martian Megan McDonald 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر معیار علم شابک 9786222652654 تعداد صفحات 126 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب Judy Moody, mood Martian، نویسنده Megan McDonald. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین روژان صادقی 1403/3/19 میتونم بگم مجموعه کتاب های جودی،از اولین کتاب هايی بودن که من و به شدت تو فضای کتاب خوندن انداختن از طرفی عاشق کتاباش بودم و دوست داشتم زودتر بخونم تا برسم به جلد بعدی و ببینم ديگه چه ماجراهای هیجان انگیزی برای خودش و دوستاش اتفاق افتاده و از طرفی وقتی میدیدم چقد کم مونده که کل کتاباش تموم شه دلم هری میریخت. فکر میکردم بعد اینا چه کتابی میخوام بخونم و به وضوح یادمه فکر میکردم کتاب های آدم بزرگا واقعا خسته کننده و حوصله سر بر هستن. حالا چندین سال میگذره و من همچنان به کتاب خوندنم(حالا کتابای آدم بزرگا)ادامه میدم ولی همیشه یه علاقه خاصی به کتاب های جودی دمدمی دارم وقتی این کتاب و تو کتابخونه برادرم پیدا کردم بی وقفه شروع کردم به خوندنش و دوباره شدم همون روژان کوچولو که آرزو داشت شبیه جودی باشه! به شدت از این جلد لذت بردم چون با چیزی سر و کار داشت که من خیلی سعی کردم حداقل تو خودم نهادینه اش کنم و اون خوشحال کردن خودم بود!! و این دفعه وقتی آخرین صفحه رو هم خوندم به خودم گفتم روژان این دفعه ديگه واقعا شبیه جودی بودی! 0 1