4.2

1395/8/29

رباح:برایت آبرو می آورد این خنجر،وقتی از آن مردانه استفاده کنی(کارگزار با خشم سوار اسب می شود.رباح مهربانانه به او می نگرد.کارگزار شکست خورده و عصبی  به دست شکسته اش اشاره می کند و می غرد.)کارگزار:مطمئن باش این چاپلوسیت،فردای ویرانت را آباد نمی کند.این دست شکسته،عمود خیمه ات را خواهد شکست.

فکر نمی کردم اینقدر از این کتاب خوشم بیاد، اولین فیلمنامه ای هست که خوندم و بسیار مشتاق شدم به خوندن فیلمنامه های دیگه
بسیار دلنشین، با توصیفات و تصویر سازی های خوب و داستان بسیار عالی
نمیدونم فیلمش ساخته شده یا نه، ولی مطمئنم دیدن فیلم این فیلمنامه با هر کارگردانی ای که انجام بشه هرگز نمیتونه اینقدر برای من تجربه دلچسب و خوبی رقم بزنه که این کتاب زد
بنظرم خیلی از فیلم هایی که تاحالا دیدم و ازشون لذت بردم حیف شدن و باید اول فیلمنامه شون رو میخوندم
فکر میکنم درمورد سریال سرزمین مادری بود که حضرت آقا گفته بودن این از کج سلیقگی عوامل بوده که اول این داستان رو بصورت رمان منتشر نکردن
الان دارم تقریبا درک میکنم معنی این نکته آقا رو
چقدر فیلمنامه بهتر از خود فیلمه!
میشه به بهترین شکل توی ذهن کارگردانی کرد و هر سکانس رو با چند شکل مختلف رقم زد و با بهترینش ادامه داد
میشه بدون هزینه، کلی جلوه های ویژه به فیلم اضافه کرد
تجربه جالبی بود، چندین نما و کادر بندی رو خودم به فیلمنامه اضافه کردم توی ذهنم
گاهی بین چندتا دوربین جابجا شدم و از زاویه های مختلفی نگاه کردم به وقایع
میشه جزئیاتی که توی فیلم از دست میره و متوجهش نمیشیم رو خیلی خوب ببینیم
کاملا مشخصه اولین مواجهه ام با فیلمنامه ای بود که تونستم باهاش ارتباط بگیرم و فعلا دامن از کف بدادم