18 پند مولانا

18 پند مولانا

18 پند مولانا

هاکان منگوچ و 1 نفر دیگر
4.5
2 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

3

خواهم خواند

0

شابک
9786223120640
تعداد صفحات
200
تاریخ انتشار
1401/6/1

توضیحات

        عشق کار نصیب و قسمت است
نه کار حساب کتاب
عشق خود را بخشیدن است
اگر خود را وقف عشق کردی
بدان که عشق از تو دور نیست
محبوب ترین و پرآوازه‌ترین عارف دنیا، مولانا می‌گوید: راه‌های رسیدن به خدا بسیار است، اما من راه عشق را انتخاب کردم و با این جمله استعاره جدیدی پیش روی ما می‌گذارد.
در نظر وی عشق مفهوم و تجربه و جستجویی برای تمام عمر است.
از نگاه مولانا قلبی که در آن عشق جوانه نزده، یا متعلق به یک دیوانه است یا برای یک مرده است. این صوفی بزرگ در ۱۸ بیت آغازین مثنوی زندگی انسان با ساز نی مقایسه می‌کنند و به دلیل اینکه این ابیات حاوی اسرار مهمی هستند بسیار با‌ارزش و با مفهوم هستند. این کتاب نگاهی به این ابیات دارد که پنجره‌ای زیبا به زندگی شما باز خواهد کرد که با عشق آفریده‌شده و اسرار زیبایی از هستی در شما آشکار خواهد گشت.
      

لیست‌های مرتبط به 18 پند مولانا

هیچ ملاقاتی تصادفی نیستمن نی هستمدرد همیشه راه را نشان می دهد

کتاب های هاکان منگوچ

11 کتاب

هاکان منگوچ✅️✔️ هاکان منگوچ متولد شهر بورسای ترکیه و دانش آموخته دانشگاه الوداغ است. بسیاری از مردم ترکیه او را به عنوان نویسنده، موزیسین و سخنران می شناسند. او در 15 سالگی نواختن نی و پیانو را فراگرفت. سفر او با نی؛ او را با وادی تصوف و فلسفه صوفی آشنا کرد. پس از مدتی زبان عثمانی را آموخت و سالها بعد به تبریز دیار شمس تبریزی آمد تا زبان مثنوی را بیاموزد. هدف او از نوشتن کتاب و برگزاری سمینار ها، دوره ها و کمپ های آموزشی خود، انتقال آموزه های بزرگان و اندیشمندانی همچون مولانا، شمس تبریزی، یونس امره، همچنین اساتیدی که طی دو دهه پا گذاشتن به مسیر خودشناسی از آنها بهره مند بوده به مردم زمان خویش است. فلسفه زندگی او بر پایه امیدواری و سهیم کردن دیگران در این امید بنا شده است. از نظر او امیدواری به معنای مثبت اندیشی صرف نیست. به معنای نادیده گرفتن تراژدی هایی که در زندگی با آنها مواجه می شویم هم نیست. بلکه امید به معنای توجه به امکان وقوع هر احتمال در زندگی است. او طرفدار این دیدگاه است که «به جای ناسزا گفتن به تاریکی، بهتر است شمعی برافروزی.» این نویسنده جوان به عنوان موسس و رئیس آکادمی صوفی که در زیرمجموعه دانشگاه آمریکایی گیرنه تاسیس شده است به فعالیت مشغول می باشد. کتابهای او به هشت زبان ترجمه شده است.

3

یادداشت‌ها