آتشی که نمیرد: یادنامه استاد مرتضی ثاقب فر آتشی که نمیرد: یادنامه استاد مرتضی ثاقب فر آرزو رسولی 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر فروهر شابک 9786007844298 تعداد صفحات 274 تاریخ انتشار 1398/12/20 توضیحات کتاب آتشی که نمیرد: یادنامه استاد مرتضی ثاقب فر، گردآورنده آرزو رسولی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین آروشا دهقان 1402/8/21 این کتاب، مجموعه مقالاتی دربارهی تاریخ و فرهنگ ایرانه و به بسیاری از پرسشهایی که در ذهن مخاطب علاقهمند به تاریخ شکل گرفته پاسخ میده. البته پرسشهای جدیدی رو هم برای ذهن پژوهشگر ایجاد میکنه و راه رو برای قدم گذاشتن در راه ناشناختههای تاریخ و فرهنگ روشنتر از قبل میکنه. یکی از خوبیهای کتابهای اینچنینی که خوشبختانه در ایران هم جای خودشون رو باز کردند اینه که کل کتاب رو یک نفر ننوشته. یک عده آدم که هر کدوم در زمینهی خاصی صاحبنظر هستند دور هم نشستند و کتابی نوشتند که حاصلش شده مجموعهای از حرف متخصصترینهای هر حوزه. عالیه! خواندنش رو به علاقهمندان تاریخ و فرهنگ ایران پیشنهاد میکنم. با در نظر گرفتن این نکته که اگر صفر کیلومتر هستید احتمالا چیز زیادی از مقالات دستتون نیاد یا دچار کژفهمی بشید. بعضی بخشها و صحبتها نیاز به کمی پیشنیاز داره. 0 11