نورشناسی نورشناسی آیزاک نیوتن و 1 نفر دیگر 0.0 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 0 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر نی شابک 9786220605737 تعداد صفحات 382 تاریخ انتشار 1402/11/6 توضیحات کتاب نورشناسی، نویسنده آیزاک نیوتن. لیستهای مرتبط به نورشناسی روشنا ریشههای فیزیک 6 کتاب برای شناختِ عمیقِ هر موضوعی، نیاز به شناختنِ ریشهها است و از اونجایی که در دوران قدیم، علوم مختلف از هم جدا نبودند و همه جزئی از ساختار منسجم شناخت جهان بودند، خواندن کتابهای کلاسیک میتونه به شناخت بهتری از ریشه های فکری و فلسفیِ زندگیِ ما هم بینجامه. این کتابها هم گرچه بیشتر در مورد علمی هستند که امروزه ازش به فیزیک یاد میکنیم، اما تماماً در این مورد نیستند. دوست دارم برای هر علمی یک لیست از کلاسیکها و ریشهها بسازم، اما هنوز به اندازهی کافی درموردشون نمیدونم و فعلاً این کار رو با فیزیک شروع میکنم. تصمیم گرفتم کتابهای ترجمه شده رو بیارم، چون خوندن کلاسیکها به زبان اصلی سخته و کمتر کسی سراغش میره و برای همین، لیست جمع و جوری شد. تا زمانی که انشاالله مترجما بیشتر برن سراغ کلاسیکها :) 25 169