چگونه به مادربزرگم خواندن یاد دادم چگونه به مادربزرگم خواندن یاد دادم سودا مورتی و 2 نفر دیگر 1.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر یارمند شابک 9786227459807 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب چگونه به مادربزرگم خواندن یاد دادم، مترجم سپهر سلیمی. لیستهای مرتبط به چگونه به مادربزرگم خواندن یاد دادم مریم بیات کتابهای کودک حال خوب کن 23 کتاب من معتقدم حتی آدم بزرگ ها هم باید کتاب کودک و نوجوان بخونند چراکه خیلی از مسائل و مشکلاتی که ما در زندگی باهاشون سروکار داریم، ریشه در کوکیهای ما داره! من اینجام تا کتابهای حال خوب کن کودک و نوجوان رو معرفی کنم :) 1 43 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مرضیه حق خواه 1402/2/9 چرا باید این کتاب که خاطرات یک نویسنده است را به اسم داستان کودک چاپ کنند؟ آیا نویسنده نمیداند که اینها داستان نیستندو از این عجیب تر اینکه آیا نویسنده نمیداند که این به اصطلاح داستانها برای یک کودک ده ساله اصلا جذاب نیست؟ گیرم که نویسنده چنین قدرتی دارد که چنین کتابی چاپ کند. ناشر ایرانی چرا این کتاب را با این عنوان ترجمه و منتشر کرده؟ بهتر نبود اسم خاطرات روی آن میگذاشت؟ 0 5