راز نهفته در اسکلتون راز نهفته در اسکلتون جسی برتون و 2 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 7 خواهم خواند 1 ناشر آسمانگون شابک 9786227167856 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب راز نهفته در اسکلتون، مترجم صالحه ترابی نوا. بریدۀ کتابهای مرتبط به راز نهفته در اسکلتون جامیوگر(گربه ماهی سابق) راز نهفته در اسکلتون جسی برتون 2.8 2 صفحۀ 191 زندگی مجموعه ای از فرصت هایی برای زندگی بود و برای حفظ بقا مجبوری که دائما به دیگران و خودت دروغ بگویی. 0 1 لیستهای مرتبط به راز نهفته در اسکلتون جامیوگر(گربه ماهی سابق) دلنشین 🐋 29 کتاب کتابهایی که آرام و دلنشین بودن ،اسمشون رو کتاب های آبی گذاشتم. 🫂 کتابهای آبی تو چی هستن؟🗨 11 117 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین جامیوگر(گربه ماهی سابق) 1403/1/27 وسطای کتاب حوصله ام سر رفت و بازهم افکار طولانی و بی هدف کارکتر اول. ولییی ولییییییییی چقدر غمگین شدم وقتی قطعه های پازل کنارهم چیده شدن...چقدر غمگین شدم..وای 0 3 مرضیه زارع 1403/2/14 این کتاب حقیقتا برام واژه «عجیب» رو تداعی می کنه . کتابی که تا حدودی معمایی ولی کمی هم قابل حدس بود . تضادهایی که باعث میشن من همزمان هم از کتاب خوشم بیاد و هم ازش متنفر باشم ، دلم بخواد بیخیالش بشم و هم مشتاق آخر داستان باشم ، هم باخودم بگم این کتاب رو چندین بار میخونم هم بگم که دیگه دلم نخواد سمتش برم ... کتاب در دو خط زمانی متفاوت پیش میره که باهم مرتبط هستند ، کتابی که با خوندن آخرین صفحه ناراحتی عجیبی توی دلت ریشه میکنه و تا مدتی ذهنت درگیر شخصیت ها و سرنوشت عجیبشون میشه ... خلاصه اینکه من هنوزهم تکلیف احساساتم با این کتاب و قلم نویسنده مشخص نیست ولی اینو میدونم که حداقل ارزش یکبار خوندن رو داشت . 0 0