معرفی کتاب بی عیب و نقص اثر مایکل شور مترجم نگار شجاعی کتابکودک بی عیب و نقص مایکل شور و 1 نفر دیگر 3.8 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 1 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر مون شابک 9786225914070 تعداد صفحات 301 تاریخ انتشار 1401/8/1 توضیحات کتاب بیعیب و نقص: نظر آدم حسابیها در مورد آدم حسابی بودن از ارسطو تا کامو. نویسنده مایکل شور، ترجمهی نگار شجاعی نشر مون خودیاری روانشناسی بریدۀ کتابهای مرتبط به بی عیب و نقص y.s 1403/6/19 بی عیب و نقص مایکل شور 3.8 1 صفحۀ 68 اکثر قریب به اتفاق اعمال بشری مشتمل بر اطلاعات ناقص هستند، چه در منتهیالیه ابتدایی (قبل از اینکه انجامشان بدهیم) و چه در منتهیالیه انتهایی (وقتی نتایج را مشاهده میکنیم). به همین دلیل، تعیین ارزش اخلاقی یک عمل بر اساس نتایج آن، رویکردی مخاطرهآمیز است. 0 4 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حسنیه صالحان 1403/4/22 عالی بود. تا به حال از فلسفه اخلاق چیزی نخونده بودم چون راستش به نظرم خیلی خشک و خسته کننده می اومد. اما مایکل شور نظرم رو تغییر داد. اینقدر قشنگ و جذاب توضیح داده که ناخودآگاه عاشق فلسفه اخلاق میشی 0 11