مامان من گم شده مامان من گم شده مریم بصیری و 1 نفر دیگر 2.8 4 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر کتاب جمکران وابسته به مسجد مقدس جمکران شابک 9789649737508 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب مامان من گم شده، نویسنده مریم بصیری. لیستهای مرتبط به مامان من گم شده کتاب خوب سلام فرمانده 11 کتاب سلام فرمانده: بستهٔ پیشنهادی کتاب با رنگ و بوی امام زمان (عج) مخاطب: کودک عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم، عشق جانم امام زمانم سلام فرمانده سلام از این نسل غیور جامانده خدایا... باز بوی امام زمان(عج) در مشامم پیچیده... نمیدانم کی، کجا و چطور میتوان امام زمان مهربانم را ببینم و دست امام زمان(عج) را ببوسم و به آغوشش بروم؛ اما تا موقعی که به این آرزو برسم با امثال همین کتابها خودم را آرام میکنم تا آرزوهای امام زمانیام را از یاد نبرم تا من هم عطر و بوی امام زمانم را بگیرم... . 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کتاب خوب 1403/2/8 «پیمان یاری» ما بچهها رو با یه شعر تروتازه و جالب دربارۀ عید امامت آشنا میکنه. این کتاب قراره با شعرهای قشنگی که برای ما آماده کرده دربارۀ این مطلب جالب و پرهیجان برامون حرف بزنه و کلی چیزهای جدید و بهدردبخور یادمون بده. پس توصیه میکنم از دست ندین شعرهای باحال این کتاب رو. 0 2 زاهده صالحان 1402/9/9 نویسنده در این کتاب به جای صحبت و دادن اطلاعات درباره امام زمان (عج) به کودک با روایت داستانی جذاب قلب کودکان را با محبت امام گره زده و تصویری زیبا از حضرت در ذهن آنها ایجاد میکند. در پایان داستان شاهد هستیم که با دیدن چهره امام نوزادی که تا آن لحظه مشغول گریه کردن بوده اشک هایش خشک شده و به آغوش امن امام که همچون آغوش مادرش امن و آرام است پناه می برد. نویسنده با خلق چنین تصویری حس امنیت و آرامش بعد از ظهور را به مخاطب القا مینماید. 0 2 امینه اله دادی 1402/11/12 برای خواهرزادم میخوندمش،اما باعث شد خودم گریه ام بگیره🥺❤️ اللهم عجل لولیک الفرج🍃🌼 0 7 میم صالحی فر 1402/9/17 این کتاب از زبان نوزادی روایت میشه که توی مسجد جمکران تنها پیدا میشه و همه می خوان مادرش رو پیدا کنن. محتوای کتاب خوبه، جملات کوتاهن، تصویرگری اگه اون نیم سانت گردن خانوم مهربونه(واقعا چرا این نیم سانت از گردن خانومه بیرونه؟!) رو در نظر نگیریم، خوبه. ولی داستان طولانیه، شخصیت ها زیادن، اتفاقات متعددن...اینها درک داستان رو برای کودک سخت می کنن...هرچقدر هم محتوا خوب باشه...من بزرگسال از طولانی بودن داستان خسته شده بودم دوست داشتم زودتر پایانش مشخص بشه. کودک دیگه جای خود. یه نکته دیگه اینکه گفتگوهای کتاب به زبان محاوره نوشته شدن و این اصلا برای مخاطب دبستانی که داره قدم های اول خواندن رو بر می داره، مناسب نیست. 0 1