معرفی کتاب یکی مثل همه اثر محمدرضا حدادپور جهرمی

جلد 3

ناشر
حداد
1403/1/29

کتاب یکی مثل همه، نویسنده محمدرضا حدادپور جهرمی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به یکی مثل همه

بریدۀ کتاب

و خدایی که همین نزدیکی .است بهترین سلامها به کسی که تلخ نیست اما... نامهربان نیست اما... بی رحم نیست اما... بی توجه نیست اما... حتى بعید است که خودخواه باشد اما ... بعید است که نداند دل چیست اما... بعید است که نداند احساس دختری با دو سه تا کلمه خراش بر میدارد اما... حتی بعید است که انتظار یک دختر برای دوباره دیدنش و لیچار بار کردنهایش را نداند اما... گلایه ها باشد برای بعد باشد برای بعدنی که من باشم و حضرتش کلماتم باشد و گوش و .هوشش و باشم آن گونه که باید باشم در حضورش و اما بعد... شاهنشاها... به پیوست دو فقره چک تقدیم به آستانتان فقره درشت تر به ارزش یکصد میلیون تومان برای تجهیز اتاق بچه ها و راه اندازی بازی مسابقه ای که در خاطر مبارکتان .دارید و دومی به ارزش بیست میلیون تومان ناقابل پیشکش محضرتان برای آبودان روزهایی که روزهاید و شبهایی که از دستپخت این عِلّیه محرومید به درگاه احدیت راضی نیستم که در موردی به جز خورد و خوراکتان هزینه شود هر چقدر گران تر و لذیذتر هفتصد هزار نفری یک صورتی و به قول خوشحال ترم و گوارای وجودت پول فروش پیج شما حجاب استایل با دل پاک و رضایت کامل تقدیم با احترام فراوان ساده ام عاشقم پر از دردم مثل یک گردباد میگردم #یکی_مثل_همه_3