راز پاپاپا عمومیادیان و الهیاتدین و زندگی راز پاپاپا کلر ژوبرت و 1 نفر دیگر 4.5 24 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 58 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر به نشر وابسته به آستان قدس رضوی شابک 9789640223802 تعداد صفحات 16 تاریخ انتشار 1398/11/16 توضیحات کتاب راز پاپاپا، نویسنده کلر ژوبرت. کتاب مصور ادبیات ایران داستان دینی ادبیات داستانی کتاب کودک ادبیات کودک و نوجوان داستان فانتزی داستان حیوانات لیستهای مرتبط به راز پاپاپا فائزه شفیعی 1403/3/8 کتابهای کودکان تا ۵ سال 55 کتاب کتابهایی را که برای فرزندم خواندهام در این لیست آوردهام. اکثراً به همراه یادداشتهایی از موضوع و تصاویر کتاب و نحوه ارتباط برقرار کردن کودک با کتاب 0 0 حانیه وحیدزاده 1402/11/8 معرفی برخی از آثار کلر ژوبرت 49 کتاب کلر ژوبرت (Claire Jobert) نویسنده و تصویرگر، در ماه مه 1961 در پاریس به دنیا آمد. وی در یک خانواده مسیحی بزرگ شد. او در نوزده سالگی به اسلام گروید و هنگام ازدواج به ایران مهاجرت کرد. کلر ژوبرت دارای مدرک لیسانس در علوم آموزشی است. او خودش داستان هایش را تصویر می کشد. با نگاهی گذرا به آثار او، می توانید به راحتی مشغله های او را با موضوعاتی چون ایمان و دین، هویت، روابط کودکان با محیط اطراف خود و غیره درک کنید. بیشتر آثار این نویسنده برای کودکان در سنین ابتدایی است. در این لیست کتاب هایی که از ایشان خوانده ام می گذارم. تا شما هم با آثار این نویسنده توانا بیشتر آشنا بشوید 0 0 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ریحانه دهقانی زاده 1400/10/28 در این کتاب میخواد به ما بگه که فقط میشه روی خدا حساب کرد و فقط میشه رازمو میشه رازمو به خدا بگم و به هیچکس دیگه شاید نشه بگی پاپا پا یک هزارپا هست که کار بدی انجام داده میخواد رازش را به کسی بگوید اما نمیداند آیا دوستانش رازش را فاش می کنند یا نه سنجاقکی دانا به او می گوید که راز را به خدا بگو نتیجه این است که خدا بهترین کسی است که می توان با آن درد و دل کرد 1 4 Abdollh ha sa nt as he 1401/2/5 این کتاب برای کودکان مناسب است و نکات آموزنده و مناسبی دارد 0 5 سقا علمدار 1402/1/13 یک داستان قشنگ درباره توبه و پشیمانی از کار بد و درددل کردن با خدا. خیلی خوب توضیحش دادن در گفتگوی بین شخصیت های داستان. «راز پاپاپا» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/75683 0 2 محمّدجواد مقصودی گودرزی 1402/1/10 من تمام کتاب های کلر ژوبرت را دوست دارم. 0 1 abdollh hasantasheh 1401/3/19 سلام من عبدالله حسن تاشی هستم عضو کتابخانه مکتب فرهاد خارگ . این کتاب اثر کلر ژوبرت است. این کتاب راجب راز پاپاپا است . این کتاب در دسته کودک است و برای کودک و نوجوان مناسب است . این کتاب قسمت های آموزنده هم دارد . 0 1 سيما صفاری 1403/5/9 کتاب های خانم کلرژوبرت را حتما میخونم . ولی برای بچه ها بیش از یکبار نمیشه خوند. نمیدونم چرا ؟ 0 0 معصومه فراهانی 1401/9/21 این کتاب بین کتاب های این مجموعه به نظرم کاربردی تر و با مزه تر بود :) 0 1 حانیه وحیدزاده 1403/2/28 داستان های این مجموعه سعی دارند یکی از مفاهیم قرآنی رو برای بچه ها به تصویر بکشند. مناسب ۶سال به بالا 0 0