کتاب توکا کتاب توکا عباس یمینی شریف و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000102937 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1396/5/28 توضیحات کتاب کتاب توکا، تصویرگر بهرام خائف. بریدۀ کتابهای مرتبط به کتاب توکا Vanda ; ☆ کتاب توکا عباس یمینی شریف 5.0 1 صفحۀ 24 راستش را اگر بخواهی، خیلی از بچهها کتاب را نمیشناسند، با اینکه کتاب را دیدهاند. کتاب برای آنها، تنها کتابهایی است که در مدرسه دیدهاند. کتاب برای آنها یک چیز مرده است - یک تکه مقواست و یک مشت کاغذ - همین و بس. آنها هنوز نمیدانند که کتاب خودش دنیایی است. دنیای سفرها و ماجراها، دنیای ندیدهها و نشنیدهها و ناشناختهها. بچهها میتوانند با کتاب، کشتی بسازند و برآن بنشینند و به اقیانوس ها سفر کنند؛ میتوانند با کتاب هواپیما بسازند و به سرزمین های دور پرواز کنند؛ میتوانند، موشک و ماهواره بسازند و با آن به فضا های دور سفر کنند.... میتوانند..... 0 0 لیستهای مرتبط به کتاب توکا Vanda ; ☆ پاییزِ ۱۴۰۳ 5 کتاب کتاب هایی که در پاییزِ سالِ۱۴۰۳ خواندهام رو لیست میکنم تا با شما در اشتراک بذارم، این لیست را تا پاییز گسترش خواهم داد🍂✨️ پ.ن. کتاب ها به ترتیبی که خوانده ام مشخص شده اند🍂✨️ 0 4 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین Vanda ; ☆ 4 ساعت پیش این هم تمام شد؛ خواندنِ این کتاب تجربهی بسیار دلنشینی بود و این کتاب خیلی به من چسبید . داستانِ کتاب خیلی جالب بود و جوری که به طرزِ فکر کودکان و جوری که دنیا رو میبینن و مقایسه کردنش با دنیا و طرزِ فکر بزرگسال ها پرداخته بود خیلی برام جالب بود . توکای داستانمون هم شخصیتِ خیلی خاص و متفاوتی داشت و اینکه داستان اول شخص بود و از زبانِ ایشون روایت میشد تاثیرِ بسیاری بر روی زیباییِ این داستان داشت . کتاب های کودکِ ایرانیِ قدیم واقعاً دلنشین تر از تصوراتم هستن . حتی با وجودِ کوتاهیشون . امتیاز: 5 ⭐️ ستاره؛ 4 4