معرفی کتاب کشف سوسیس کاری اثر اووه تیم مترجم حسین تهرانی کتابعمومیداستان کشف سوسیس کاری اووه تیم و 1 نفر دیگر 3.5 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9789643625474 تعداد صفحات 156 تاریخ انتشار 1398/9/12 توضیحات کتاب کشف سوسیس کاری، نویسنده اووه تیم. 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید ادبیات آلمان ادبیات داستانی ادبیات معاصر داستان تاریخی دهه 1990 میلادی لیستهای مرتبط به کشف سوسیس کاری علی 1402/9/30 بهترین رمانهای جنگ (خارجی) 98 کتاب بهترین رمانهای جنگ (خارجی) 8 48 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حسین 1402/4/13 حرف زدن درباره مزه ها رو خیلی دوست داشتم! خیلی خیلی علاقه مند شدم سوسیس کاری بخورم حتما! 0 0 نوشیندخت 1402/7/21 این کتاب روایت زندگی در دوران جنگ جهانیه. روایتی از یک خانم آلمانی به اسم لنا بروکر که برای زنده موندن و زندگی کردن تو دوران جنگ مثل خیلی از آدمهای دیگه داره تلاش میکنه. از قضا این خانم کاشف غذای خوشمزه سوسیس کاریه. و ما برای حل معمای اینکه سوسیس کاری، کی و چطوری کشف شد با لنا و خاطراتی که برامون تعریف میکنه همراه میشیم. 2 11