پرونده ی کتاب فروش عجیب و غریب کودک۹ تا ۱۲ سال پرونده ی کتاب فروش عجیب و غریب ماریاترسا بلنچ و 2 نفر دیگر 3.3 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر هوپا شابک 9786222042967 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1399/9/5 توضیحات کتاب پرونده ی کتاب فروش عجیب و غریب، نویسنده ماریاترسا بلنچ. کتاب مصور دهه 2010 میلادی داستان ماجرایی کتاب نوجوان ادبیات اسپانیا کتاب کودک ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان لیستهای مرتبط به پرونده ی کتاب فروش عجیب و غریب زهرا پارسا 1402/8/29 پیشنهاد نمی کنم! 9 کتاب کتاب هایی که بنظرم محتوایشان توی ذوقم خورد و انتظار بیشتری ازشان داشتم. 0 3 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا پارسا 1403/1/5 سلام. خب این کتاب اولین تجربه ام از مجموعه کتاب جویندگان سرنخ بود و من ازش انتظار خیلی خیلی بیشتری داشتم.داستان می تونست جذاب تر باشه . معما ای که پپا و مکسی ( شخصیت های اصلی ) می خواستن حل کنن هم خیلی ضایع بود ، می تونستم از همون اول کامل حدس بزنم قضیه چیه . در کل خوشم نیومد و برای منه 12 ساله بچگانه بود، شاید هم داستان اش میتونه برای سنین پایین تر بهتر باشه. من جلد دیگه اش ( پرونده ی سرقت میمونیزا) هم میخونم و نظرم رو میگم شاید بتونه دیدگاهم رو نسبت به جویندگان سرنخ تغییر بده. راستی ممنون میشم اگر این کتاب رو مطالعه کردین نظرتون رو بامن به اشتراک بذارید. 4 2