دریاچه آخر دنیا (رمان برای نوجوانان) دریاچه آخر دنیا (رمان برای نوجوانان) کارولین مک دونالد و 2 نفر دیگر 4.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 ناشر محراب قلم شابک 9643234622 تعداد صفحات 226 تاریخ انتشار 1385/8/27 توضیحات کتاب دریاچه آخر دنیا (رمان برای نوجوانان)، ویراستار بهروز راستانی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین راضیه بابایی 1403/6/7 دریاچه آخر دنیا داستانی علمی_تخیلی و فانتزی است که وقایع آن در آینده میگذرد( در حال حاضر ما نزدیک سال 2025 میلادی هستیم ولی این زمان وقت نگارش کتاب آینده به شمار میآمد) داستان نزدیک یک دریاچه رخ میدهد. دیانا دختر نوجوانی است که با پدر و مادرش ( ایوان و بت) در آنجا زندگی میکند. آنها تنها بازماندگان زمین بعد از همهگیری یک آلودگی کشنده هستند. محل سکونت آنها ملک اجدادی خانواده دیانا است. آنها دلیل احتمال آلودگی از آب دریاچه استفاده نمیکنند. روزی دیانا پسری بیجان و رنگ پریده به نام هکتور را پیدا می کند که از دهانه غاری نزدیک دریاچه خارج میشود. او ادعامیکند قبل از آلودگی کره زمین، عده ای دانشمند تصمیم گرفتند برای ادامه حیات به تونلهای تو در توی زیر دریاچه پناه ببرند و حالا هکتور از آنجا فرار کرده است.... میان کمبود آثار علمی تخیلی در سبد مطالعه نوجوان، این کتاب به عنوان یک نمونه خوب از ژانر علمی-تخیلی و فانتزی به بازار عرضه شده است. کتابی که با داستانی خوب و جذاب و منطق داستانی درست و مناسب مخاطب را تا انتهای کتاب به دنبال خود می کشاند. علاوه بر این، توجه به طبیعت و حفظ آن در قبال خطراتی که پیشرفت تکنولوژی برای محیط زیست فراهم میآورد، از نکات مثبت اثر است. زیرا کارخانه ها و پیشرفتهای شیمیایی که کیفیت زندگی بشر را ارتقا میدهد به قیمت نابودی آب سالم و درختان و حیوانات به دست میآیند. فهرست کتاب ایراد دارد و برای فصولی که نام ندارند اسم راوی آن بخش را قرار داده است.(کتاب دو راوی دارد: هکتور و دیانا) از نظر تمیز بودن و عدم تطابق فرهنگی مذهبی کتاب کم ایراد است. شاید اگر مخاطب خیلی سختگیر باشد مواردی مثل نوشیدن، شناکردن هکتور و دیانا، اشارهای کوتاه و سر بسته به زایمان دشوار را مناسب نوجوان نداند. ولی موارد مشکلدار کتاب که یکی دو بند بیشتر نیست، از نظر من به خوبی سانسور شدهاند(یکی از آن بخشهای مهم زندگی اشتراکی زنان و مردان است و تولد کودکان بدون پدر و مادر که سربسته و سریع از آن عبور کرده است) خدا رو شکر هیچ علائمی از انحراف جنسی در کتاب وجود ندارد. نمی دانم این کتاب تجدید چاپ شده یا خیر.نسخه چاپ سال ۹۲ را خواندهام. به نسبت کتابهای نوجوان پر مشکل و کلیشهای جدید،خیلی بهتر است و به نوجوان ۱۲ سال به بالا توصیه میشود. #معرفی_کتاب #دریاچه_آخر_دنیا #محراب_قلم #کارولین_مک_دونالد https://eitaa.com/vazhband 0 2 sonia.az 1403/5/5 داستان قشنگی بود بدون هیچ حاشیه ای یا داستان عاشقانه به خوبی خواننده رو سرگرم میکرد به نظرم رمان کاملی بود :) 0 3