روندا برن و 1 نفر دیگر
3.8

9786225672055
1401/1/2

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

اکنون، کتابی کاربردی را در دست دارید که نشان می دهد چگونه می توانید از زندگی بی نظیر و دلخواه تان بهره مند شوید.
آیا آن زمان را به یاد می آورید که کودکی کوچک بودید و زندگی را بسیار شگفت انگیز و حیرت آور می دانستید؟ تردید نداشته باشید. معجزه ی زندگی به راستی واقعیت دارد. این معجزه بسیار شگفت انگیز، روحیه بخش و حیرت آور است. شما می توانید زندگی مناسب و دلخواه تان را بیافرینید. شما می توانید به خواسته های ارزشمندتان برسید. شما می توانید سعادت مندانه زندگی کنید. در این سفر 26 روزه و البته فراموش نشدنی با من همراه شوید تا پی ببریم که ما نیز می توانیم از زیبایی و درخشش زندگی بهره ببریم.
این حقیقت دگرگون کننده ی زندگی در کتاب های آسمانی نهفته است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به معجزه شکرگزاری

aysan

aysan

1403/9/4

💜💚بسم الله الرحمن الرحیم 💚💜

کتاب 'معجزه شکرگزاری' نوشته راندا برن، نویسنده مشهور کتاب 'راز'، یکی از آثار برجسته در زمینه رشد فردیه . این کتاب به اهمیت شکرگزاری در زندگی و ابزارهایی برای تجربه بیشتر رضایت و خوشبختی ارائه میده.
  راندا برن در 'معجزه شکرگزاری' به تشریح قدرت شکرگزاری و تأثیرات مثبت آن بر زندگی ما می‌پردازه.
 او روش‌های ساده و کاربردی برای تمرین روزانه شکرگزاری ارائه میده که به بهبود روحیه، روابط و حتی وضع
 مالی کمک کنه
  یکی از نقاط قوت این کتاب، سادگی و قابل فهم بودن مطالب اونه که واقعا من لذت بردم . تمرینات پیشنهادی راندا برن به راحتی قابل انجا هستن و تأثیرات مثبت آن‌ها به سرعت قابل مشاهده است. اما بعضی از قسمت‌های کتاب ممکن است برای افرادی که به دنبال مطالب عمیق‌تر هستند، سطحی به نظر بیاد
  در مجموع، 'معجزه شکرگزاری' کتابیه که هر کسی می‌توانه از اون بهره‌مند شود. اگر به دنبال بهبود زندگی خودتون از طریق شکرگزاری هستید، این کتاب می‌تونه راهنمایی ارزشمند برای شما باشه