معرفی کتاب قهرمانان کوه المپ: قهرمان گمشده اثر ریک ریوردان مترجم فرزام حبیبی اصفهانی

قهرمانان کوه المپ: قهرمان گمشده

قهرمانان کوه المپ: قهرمان گمشده

ریک ریوردان و 1 نفر دیگر
4.5
جلد 1

ناشر
بهنام
1394/9/22

اردوگاه المپ، پر از نیمه ایزدانى است که با گائه آ، مادر زمین و لشگر غول ها درگیر جنگى نابرابر مى شوند. جنگى که یک سر آن نابودى زمین است. هفت نیمه ایزد برتر براى این جنگ انتخاب و راهى کارزارى هیجان انگیز و دلهره آور مى شوند که خودشان هم امیدى به پیروزى ندارند. تنها امیدشان یارى گرفتن از ایزدان کوه المپ است. اما آنها نیز ارتباط شان را با نیمه ایزدان کاملاً محدود کرده اند...

بدتر اینکه پرسى جکسون، نیمه ایزد نیرومند مفقود شده و نمى تواند همراهشان باشد و در نتیجه گروهى هم مجبور به جستجو براى یافتن اوست... آن هم با وجود خطراتى باورنکردنى و فراوان...

تبسم 🌞

تبسم 🌞

1403/11/9

کتاب قهرما
          کتاب قهرمان گمشده نوشتهٔ ریک ریوردن، اولین جلد از مجموعهٔ قهرمانان المپ است که در دنیای شخصیت‌های اساطیری یونان و روم روایت می‌شود. داستان حول سه نوجوان به نام‌های جیسون، پایپر و لئو ، در حالی که در دنیای مدرن زندگی می‌کنند، می‌چرخد. جیسون که حافظه‌اش را از دست داده است، از خواب بیدار می‌شود و متوجه می‌شود که نه تنها هیچ‌چیز از گذشته‌اش به یاد نمی‌آورد، بلکه با دو دوست جدید خود، پایپر و لئو، وارد دنیای پر از خطرات و موجودات اساطیری می‌شود. این سه نفر باید برای نجات یکی از خدایان و بازگشت به دنیای واقعی با چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم کنند.

من واقعااا عاشق قلم ریک ریوردانم . و این کتاب هم مثل کتابای دیگه‌ش فوق‌العاده بود ، هرچند پرسی جکسون رو بهش ترجیح میدم ولی این مجموعه هم قشنگی‌های خودشو داشت 🎀

نقاط قوت:
1. شخصیت‌پردازی جذاب: شخصیت‌های اصلی کتاب به خوبی توسعه یافته‌‌ن و هرکدومشون‌ ویژگی‌ها و مشکلات خاص خودشونو دارن که به راحتی میشه با اون‌ها ارتباط برقرار کرد .
2. خلق دنیای اساطیری: ریوردان به خوبی دنیای اساطیر یونانی و رومی رو با دنیای مدرن ترکیب کرده و باعث جذابیت بیشتر داستان شده.
3 . یکی دیگر از دلایل جذابیت این کتاب، سبک نوشتاری ریوردان‌ه. او داستان رو با طنز و شیوه‌ی خاص خود روایت می‌کنه که حتی در لحظات پرتنش هم لحظاتی از خوش‌گذرانی و شوخ‌طبعی داره که باعث می‌شه خواندن کتاب لذت‌بخش باشه و خواننده لحظه‌ای از خواندن کتاب دست نکشه.
4 . تعلیق و هیجان: داستان با وجود پیچیدگی‌ها و تعلیق‌هایی که در هر فصل ایجاد می‌شه، خواننده رو به جلو می‌بره. به راحتی نمی‌شه پیش‌بینی کرد که چه اتفاقی خواهد افتاد ، بنابراین همیشه حس کنجکاوی برای ادامه خواندن وجود داره.

نقاط ضعف:
1 .وجود کم پرسی:پرسی‌ جکسون خونم افتاده بود و با امید اینکه پرسی هم توی این جلد هس‌ رفتم سراغش ولی حضورش خیلیییییی کم‌رنگ بود ( اصلا نبود 🎀🎀) من پرسییی میخواستممم 😂😭  ( شوخیی)
2 . فصل‌های ابتدایی کند:  فصل‌های ابتدایی داستان کند پیش میرن و باعث میشه داستان حوصله سر بر به نظر بیاد.
3. شخصیت‌های فرعی کم‌عمق: در حالی که شخصیت‌های اصلی داستان به خوبی توسعه یافته‌‌ن، بعضی از شخصیت‌های فرعی و حتی بعضی از خدایان در داستان به اندازه کافی پرداخته نمی‌شه. این می‌تونه برای کسانی که به دنبال جزئیات بیشتر در مورد دیگر شخصیت‌ها هستن، ناامیدکننده باشه.

پیشنهاد می‌کنم یا نه؟
البتههه . مخصوصا به طرفدارای پرسی جکسون پیشنهادش میکنم و کلا عشقمه 😭😭😭
هر چند بعضی جاهاش خسته کننده بود ولی ۱۰۰ صفحه آخر کتابو یک نفس خوندم و آخرش اینجوری بودم که : تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی پیشنهاد میشههه ولی قبلش بهتره پرسی جکسونو خونده باشید چون خیلی جاها رو نمیفهمید *🧚🏻‍♀️
پ‌ن : عکسی بهتر از این پیدا نکردم.