معرفی کتاب من مدیر جلسه ام اثر رحیم مخدومی من مدیر جلسه ام رحیم مخدومی 5.0 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 11 ناشر شابک 9786009219353 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب من مدیر جلسه ام، نویسنده رحیم مخدومی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهیر 1401/3/21 روایتی از یک جلسهی خصوصی در ۲۵ خرداد ۸۸ در دفتر رهبری که نمایندگان هر چهار نامزد حضور داشتند و رهبری دستور میدهند که همهی دوربینها از سالن جلسه خارج شود. جملهی ایشان در آن جلسه که «من مدیر این جلسهام» عنوان کتاب شده. نویسندهی کتاب در آن جلسه حضور داشته و متن را منتشر کرده و بعدا از طرف دفتر رهبری کتاب اجازهی چاپ نگرفت. من محتوای این کتاب را از زبان چند نفر دیگر که در جلسه حضور داشتهاند خواندهام. متن این کتاب خیلی معتبر شد برای من در آن زمان که دیدم روایتها یکی است. اگر پیدا کردید، حتما بخوانید. حتما 1 10 امیرحسین محمودی 1403/2/14 روایتی دردناک از یکی از حساس ترین برهه های تاریخ انقلاب و درایت این بزرگ مرد تاریخ... جلسه ای خصوصی با اعضای ستادهای نامزدهای انتخابات ۸۸ #فتنه_۸۸ 0 0