معرفی کتاب این درخت من است! اثر اولیویه تالک مترجم سمیه حیدری این درخت من است! اولیویه تالک و 2 نفر دیگر 3.5 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 18 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر مهرسا شابک 9786227437577 تعداد صفحات 26 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب این درخت من است!، نویسنده اولیویه تالک. لیستهای مرتبط به این درخت من است! مریم علویان 1403/4/19 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/4/22 گاهی خیلی دیر و وقتی همهی روابط و داشتههای بزرگ را از دست میدهیم، میفهمیم آن لذت کوچک که فقط برای خودمان خواستیم و آن را با دیگران شریک نشدیم، دیگر مهم نیست و چیزی اصلا لذتبخش نیست. 《گفت چشم تنگ دنیادوست را یا قناعت پر کند یا خاک گور.》 0 3 فاطمه 1403/6/9 کتاب جدابی بو د واییییییییییی خیلی خوشم نیا مد امیدوارم وقتی این کتاب را می خوانید خوشتان بیاید راستی تصویر برداری ش هم عالی بود حتما این کتابرو بخوانید که روی شما مه تعصیر می گذارد من از تیکه ی آدرسش خیلی خوشم آمد یادت نره این کتاب را بخوان😘😚 0 0 hatsumi 1402/3/14 حتی ما بزرگسال ها گاهی حس میکنیم چیزهایی که داریم مال ما هستند ،باید دورشون دیوار بکشیم و ازش محافظت کنیم،این داستان هم در مورد سنجابی هست که میخواد از درخت کاجش محافظت کنه. 0 2 زهرا توکلی 1402/8/5 سنجاب فکر میکند درخت فقط مال خودش است. او نگران است دیگران به سراغ درختش بیایند. آنقدر به این موضوع فکر میکند و جوانب مختلف این اتفاق را تصور میکند که تصمیم میگیرد دیواری بلند و طولانی دور درخت بکشد تا کسی نگاه چپ به درختش نکند. غافل از این که این دیوار دیوار تنهایی است. داستانی تصویری در مذمت خودخواهی و انحصارطلبی مناسب بالای پنج سال. 0 4