بر کرانه کنعان عمومیداستانانگلیس بر کرانه کنعان سباستیان بری و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر همان شابک 9786229915967 تعداد صفحات 268 تاریخ انتشار 1397/11/27 توضیحات کتاب بر کرانه کنعان، نویسنده سباستیان بری. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین ندا 1402/3/5 داستان "بر کرانه کنعان" روایتی اول شخص مفرد از زبانِ لیلی؛ پیرزن ۸۹ ساله ایرلندیست که در سوگ از دست دادن نوه خود میباشد و به خاطر همین اتفاق و تصمیمی که برای زندگی خود دارد بر ان میشود پیش از ۸ دهه گذشته پر حادثه خود را مرور کند و به رشته تحریر درآورد. او به زمانی برمیگردد که در پایان جنگ جهانی اول مجبور به فرار از ایرلند شد. او داستان خود را در آمریکا ادامه میدهد، جایی که ابتدا شیرینی عشق و بعد تلخی خیانت را میچشد تا اینکه ... 〰️بر کرانه کنعان پنجمین رمان سباستین بری است که نزدیک به ۹ دهه را در بر میگیرد؛ خاطرات جنگ، پیوندهای خانوادگی، عشق و از دست دادن را در آن بیان میکند و زیبایی زندگی را به نثری شیوا، دلهره آور و حتی میتوان گفت غنایی نشان میدهد. 〰️داستان بر کرانه کنعان یکی از آشفته ترین زمانهای تاریخی ایرلند را زنده میکند. زمانی که بسیاری پس از جنگ جهانی اول یا مجبور به تیعید و ترک وطن شدند و یا کشته شده اند که بری به طور ماهرانه ای این درام تاریخی؛ جنگ و تاثیراتش را، با یک درام شخصی؛ زندگی لیلی و اتفاقات پیش آمده برای او را پیوند میدهد. 〰️در این داستان نشان داده میشود که چگونه پیوندهایی که ما را با یکدیگر متصل میکند قابل گسترش هستند و حتی میتوانند پس از، از بین رفتن حضور زمینی و فیزیکی عزیزانمان با ما باقی بمانند. ✨ بر کرانه کنعان در سال ۲۰۱۱ نامزد #جایزه_من_بوکر(man booker) و در سال ۲۰۱۲ #جایزه_والتر_اسکات(walter scot) را نصیب خود کرده است. خرداد ۱۴۰۲ 0 16