معرفی کتاب چقدر در تاریکی بالا می رویم اثر سکویا ناگاماتسو مترجم ابوالفضل نصری چقدر در تاریکی بالا می رویم سکویا ناگاماتسو و 1 نفر دیگر 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001828614 تعداد صفحات 352 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب چقدر در تاریکی بالا می رویم، نویسنده سکویا ناگاماتسو. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین яσвεят 1403/6/25 با خوندن این کتاب احساس کردم که سریال بلک میرور از نت فلیکس پخش شده و این کتاب فصل جدیدش قراره باشه به قدری ایده های داستان هاش مریض بود که میتونم بگم داستان شهر خنده ، خوک پسر ، گستره ی امکان حتی قابلیت ساخت هم نداشته باشند به قدری که تیره و تاریک هستش بهرحال زیبا بود باقی داستان ها ایده هاش تکراری بود برای من حداقل ذهنم سمی تر از اونا بود :) ولی ترجمه به قدری قشنگ بود که من برای اولین بار گفتم عه تموم شد که کتاب نفهمیدم چی شد کی شروع کردم که صفحه آخر و جمله ی سرهنگ بازنشسته ی نیروی هوایی رو خوندم ! سپاس آقای نصری / 0 4