جهان می پذیرد یا نه: منطق جنون آسای سرمایه داری جهانی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
«هیچ کتابی تا کنون نتوانسته است تصویری بهتر از آن چه این کتاب نشان می دهد از وضعیت اقتصاد جهانی به دست دهد.» (کریستوفر کندل-وال استریت ژورنال) «ویلیام گریدر در منطق جنون آسای سرمایه داری جهانی، کتاب پرفروش کشور، مهارت های گزارش نویسانه بی نظیرش را بر نشان دادن اسطوره ها و واقعیات اقتصاد جهانی، بر مبنای مبارزه انسان، معطوف ساخته است. او با کندوکاوی ژرف و مصاحبه با کارگران، مدیران عامل شرکت های بزرگ، اقتصاد دانان و مسئولان دولتی در سرتاسر جهان، ادعا می کند که اقتصاد جهانی در حال پاشیدن بذر «ویرانی اخلاقی» در همه جاست: با این که امکان انباشت عظیم ثروت را فراهم می کند، دربردارنده شکل های متفاوت و افزایش یابنده بهره کشی از انسان هم هست...گریدر هشدار می دهد که چنان چه این نظام اصلاح نشود، نه تنها سبک زندگی طبقه متوسط، بلکه صلح و آشتی اجتماع را نیز، هم در کشورهای ثروتمند و هم کشورهای فقیر، به خطر خواهد انداخت. گریدر کتاب راهنمای درخشان، تامل برانگیز و جامعی درباره تغییرات اسفبار «اقتصاد جهانی نوشته است که ادعا می کند ما را با فاجعه ای که آرام به سمت ما می آید. تهدید می کند.» (جیمز نورت-فلادفلیا این کوایرر)