روزی که لاک پشت پنگوئن شد روزی که لاک پشت پنگوئن شد والری گورباچف و 1 نفر دیگر 4.0 8 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 11 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر کتاب چ شابک 9786226839440 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1399/8/10 توضیحات کتاب روزی که لاک پشت پنگوئن شد، نویسنده والری گورباچف. کتاب کودک دهه 2000 میلادی ادبیات کودک و نوجوان ادبیات اوکراین داستان حیوانات ادبیات داستانی کتاب مصور لیستهای مرتبط به روزی که لاک پشت پنگوئن شد فهیمه . مؤذن 1402/1/6 قصه های دوستی 11 کتاب قصه های شنیدی از والری گورباچف دوره ی یازده جلدی 0 38 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زینب سادات رضازاده 1402/6/9 یکی از بچههای کلاس از اول سال گفت من دایناسور هستم و شبیه به او رفتار میکرد. بچهها مثل ما بلد نیستند نقش بازی کنند واقعا قبول میکنند یک موجود دیگر هستند. داستان لاکی هم همینطور هست، یک روز تصمیم میگیرد دیگر پنگوئن باشد. رفتار معلم جالب هست و نقش او را میپذیرد و نوبت او هست که از این فرصت استفاده کند... اما چطوری؟ 🐧🐧🐧 0 2 محمدرضا زائری 1403/3/5 این کتاب را فقط برای این که در چالشم شکست نخورم خواندم و جز این هیچ حرفی برای گفتن ندارم! راستش را بخواهید اصلاً این کتاب برای خواهرم است و بهتر است او برایش یادداشت بنویسد. انشاءاللّه دو-سه سال دیگر یادداشتهای او را هم در بهخوان خواهید خواند! 2 38 زاهده صالحان 1403/8/30 داستانی درباره تخیل و نقش آن در یادگیری کودک. 0 5 فهیمه . مؤذن 1402/3/2 یکی دیگه از داستان های بی نظیر گورباچف از سری کتاب ، قصه های دوستی که خواندن ش رو برای کوچولوهاتون توصیه میکنم . داستان چیه ؟؟ لاک پشت کوچولو بعد از خوندن هر کتاب توسط پدربزرگ ش تصمیم میگیره مثل شخصیت کتاب بشه و کارهای اون رو تقلید کنه 0 23