معرفی کتاب من سنگ بودم اثر سورنا جوکار من سنگ بودم سورنا جوکار و 2 نفر دیگر 3.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات سوره مهر شابک 9786000352301 تعداد صفحات 18 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب من سنگ بودم، ویراستار سورنا جوکار. یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد محقق 1402/10/26 برای نوجوانان نوشتن سختیهای خودش را دارد. از خانم شهابی نیماییهای خوبی در این کتاب میخوانیم اما حیف که ناشر در صفحهبندی و گرافیک و ... بی سلیقگی کرده یا بهتر است بگویم خوش سلیقگی به خرج نداده 0 3 محمدامین اکبری 1403/3/6 به نام او واقعا کیف کردم از این یازده شعر نوجوانانه زیبا که همگی نیمایی بودند و چه بقاعده و بهنجار سروده شده بودند. شاعر کم مخاطب نوجوان نگذاشته بود می ارزد چندین و چندبار این شعرها را بخوانی و زمزمه کنی. و اما یک شعر از این کتاب: راهی «ما رها نمیشویم ما از این جهان تنگ و تار ما از این غم و غبار...» ابر گفت آسمان شنفت رعد زد برق شد قطرهها رها رها رود رود بیکران شدند ماهیان نقرهای هرطرف روان شدند. 0 9