بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

20 هزار فرسنگ زیر دریا

20 هزار فرسنگ زیر دریا

20 هزار فرسنگ زیر دریا

ژول ورن و 1 نفر دیگر
5.0
4 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

8

خواهم خواند

4

کتاب 20 هزار فرسنگ زیر دریا، مترجم حسین حسینی مهر.

لیست‌های مرتبط به 20 هزار فرسنگ زیر دریا

یادداشت‌های مرتبط به 20 هزار فرسنگ زیر دریا

در عالی بو
                در عالی بودن آثار ژول ورن شکی نیست ! 
اگر مخالفید ادامه این یادداشت را نخوانید !😂
فکر میکنم این کتاب انتظاراتم رو خیلی بالا برده . البته توقع دیگه هم نداشتم ؛ شاهکار ژول ورن باید هم همچین تاثیری روی آدم داشته باشه !
داستان های ژول ورن همیشه جلوتر از زمانه خودش بوده و من میگم نکنه ماشین زمان داشته 😂
عنوان کتاب جوریه که در نگاه اول فکر میکنید ۲۰ هزار فرسنگ در واقع بیشترین عمقیه که زیر دریایی رفته اما با توجه به نوشته های کتاب و عنوان اصلی این مقدار مسافت طی شده زیر آب هست . 《بیست هزار فرسنگ زیر دریا ها 》 به نظرم عنوان درست تریه .
این کتاب جزو کتاب هایی است که یکم خوندش سخته . از این جهت سخته که توصیفات زیادی داره که البته نقطه قوت داستانه ولی برای افرادی که زود حوصله شون سر میره شاید جالب نباشه . به طور مثال تقریبا ۱ فصل از کتاب فقط راجع ماهیان دریای مدیترانه است ولی من خیلی دوست داشتم و اسم همه شون رو سرچ میکردم ببینم  چه شکلین !
درباره ترجمه باید بگم خیلی خوب و روانه . با اینکه مترجم برای من نا آشنا بود اما در مقایسه با نسخه های دیگه خیلی ترجمه قوی تری بود . با نسخه اصلی انگلیسی کتاب هم که مقایسه کردم ترجمه کامل بود . ویراستاری خوبی هم داره البته یکی دوتا اشکال کوچیک به چشمم خورد ولی در کل خوب بود . یه چیزی که منو ناراحت کرد این بود که تصاویر نسخه اصلی چاپ نشده بود :(

بعد این همه حرف بریم سر اصل مطلب ! 
شیوه روایت داستان اول شخص هست و توسط پروفسور آروناکس - پروفسور موزه پاریس - روایت میشه . در سال ۱۸۶۶ موجود عجیبی در اقیانوس اطلس و آب اقیانوس های دیگر دیده میشه که توجهات زیادی به خوش جلب میکنه . یک کشتی از طرف ایالات متحده آمریکا سفری رو برای شناسایی این موجود آغاز میکنه که با نامه ای از پروفسور و دستیارش ،کاونسل، دعوت میکنن که به این سفر ملحق بشن . طی اتفاقاتی که اگه بگم بیشتر از این اسپول میشه پروفسور ، دستیارش و یک شکارچی نهنگ به نام ندلند سر از درون اون موجود عجیب در میارن که در واقع یک زیردریاییه به نام 《 ناتیلوس 》 و کاپیتان اون زیر دریایی در صورتی که تا اخر عمرشون در اونجا بمونن و این راز رو فاش نکنن زنده شون میزاره . کاپتان نمو شخصیت عجیب و در عین حال جالبیه . ما هیچی درباره گذشته و ملیتش نمیدونیم اما به طرز شگفت آوری از زندگی رو زمین نفرت داره . 
در ادامه داستان ما شاهد زندگی و ماجراجویی های این افراد داخل زیر دریایی هستیم. که از این قسمت به بعد روند داستان هیجانی تر میشه . 
جزییات به شدت دقیق و زیاده که به نظرم فضاسازی هیچ کتابی به پای این نمیرسه و شخصیت سازی هم به همون اندازه خوبه .
 بخش مورد علاقه من نبرد با ماهی های مرکب غول پیکر بود . 
اقتباسات زیادی از این کتاب صورت گرفته که معروفترینش در سال ۱۹۵۴ ساخته شده که من هنوز ندیدمش اما معتقدم اول کتابو بخونیم بهتره .

ببخشید خیلی طولانی شد ولی فکر نمیکنم چیزی از قلم افتاده باشه.

        

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

                من آنجایی اش را دوست داشتم که آنها برای اولین بار زیر آب را می دیدند زیرا خیلی خوب توصیف کرده بود
        

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.