looking for Alaska looking for Alaska 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر شابک 9780007523528 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به looking for Alaska نلیِ نگران . looking for Alaska 5.0 1 صفحۀ 18 هر شب پیش از به خواب رفتن، مایلهای بسیاری پیش رو دارم. 0 2 لیستهای مرتبط به looking for Alaska پریا غلامی نژاد کتاب های سال1404_1405 34 کتاب هدف 50 کتابه شامل: رمان انگلیسی،15 رمان معاصر ایران،15 روانشناسی، 15 ادبیات کهن ایران،[تاریخ بیهقی] کتاب فلسفه، شعر،[خیام] 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین قصیده:> 1402/10/12 قطعاً در جستجوی الاسکا یکی از عجیب ترین کتاب هاییه که تا الان خوندم. شخصیت آلاسکا به نظرم به شدت عجیب بود و درک کردنش کار راحتی نبود. اما واقعا دوست داشتنی بود و باید اعتراف کنم من واقعا مجذوبش شدم:))) پایان کتاب رو هم واقعا دوست داشتم. گنگ تموم شد و واقعا آدم رو به فکر فرو می برد. به نظرم جان گرین خیلی خوب تونسته بود داستان رو روایت کنه و داستان نه خیلی تند پیش می رفت نه خیلی کند. 0 0