معرفی کتاب سال بازگشت اثر احمد دهقان کتابعمومیزندگینامه و سفرنامه سال بازگشت احمد دهقان 0.0 0 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر کتاب نیستان شابک 9789643379575 تعداد صفحات 172 تاریخ انتشار 1399/11/19 نسخههای دیگر نشر کنگره بزرگداشت سرداران شهید و23 هزار شهید استان خراسان توضیحات کتاب سال بازگشت، نویسنده احمد دهقان. ادبیات ایران ادبیات داستانی داستان جنگی رمان یادداشتها محبوبترین جدیدترین بهروز دلاور 1401/8/2 ﷽ خواندن آثار آقای دهقـان را با کتاب فـوق العاده سفر به گرای ۲۷۰ درجه شروع کردم و بعد از کتاب های پرسه در خاک غریبه و گردان چهارنفره، این بار نوبت سال بازگشت شد،کتابی که در قالب یک داستان به زندگی بزرگ مردی از دیار خراسان می پردازد و چه کماند این سبک کتابها. شخصیت اصلی سال بازگشت،کارمند تحریریه یک مجله اس،روزی با یک تلفن و شنیدن صدای یک آشنا برمیگردد به گذشته اش به سالهای دفاع مقدس و این آغاز داستان است برای روایت شخصیت شهیدمحمدنظرنژاد یا همان بابانظر معروف جبههها،شحصیت اصلی داستان که از گذشتهاش فرار کرده با درخواست دوستش راهی مـشهد میشود تا خاطرات بابانظر را بشنود و بنویسد... روان بودن داستان،جذابیت در حین داشتن شخصیت ها کم،توجه به همه جوانب شخصیتی و زندگی بابانظر و روایت درست از جبههها، همه از نکاتیست که این کتاب را خواندنی کرده و شما در دوساعت از همه چیز فارغ خواهید شد و کتاب را زمین نمیگذارید. 0 1