معرفی کتاب آنی هال اثر پیتر کاوی مترجم آهو الوند کتابعمومیهنرسینما آنی هال پیتر کاوی و 2 نفر دیگر 3.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر خوب شابک 9786227543278 تعداد صفحات 164 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب آنی هال، نویسنده پیتر کاوی. لیستهای مرتبط به آنی هال Mobina 4 روز پیش یک فیلم،یک جهان 36 کتاب - مجموعه یک فیلم،یک جهان به ترتیب شماره. [متاسفانه شماره ۳۲-۳۳-۳۵ رو از نشر خوب در بهخوان پیدا نکردم] 4 6 پارسا اوحدی 1402/4/27 درباره ها 33 کتاب کتاب هایی درباره سینما و فیلم ها 0 39 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ایمان 1403/5/8 واقعا جامع و کامل بود! اما میتونست دارای پی نوشت های بیشتری باشه! چون برای کسی که اطلاعات عمومی سینمایی اش کمه، خیلی از ارجاعات و اشخاص برایش نا آشناست. و منم جزو همین دسته ام😁 با این حال من با خواندن این کتاب با شخصیت وودی آلن بیشتر آشنا شدم و با توجه به اینکه آنی هال اولین فیلمی بود که از ایشون دیدم، به یقین رسیدم که آلوی همان وودی آلن خودمان است ... بازی طبیعی که دارد گویا خودش را به تماشاگر نشان میدهد در رابطه با خود فیلم هم باید بگم که این فیلم کمدی دیالوگ محور و پر از شوخی هایی است که اگر اطلاعاتم بالاتر میبود، قطعا بیشتر میخندیدم! اما در همین حد هم توانست خنده ای از من بگیرد. 0 6