معرفی کتاب من و خارپشت و عروسکم اثر راضیه دهقان سلماسی من و خارپشت و عروسکم راضیه دهقان سلماسی و 1 نفر دیگر 4.1 8 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 4 ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644329975 تعداد صفحات 40 تاریخ انتشار 1393/12/13 نسخههای دیگر نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان توضیحات کتاب من و خارپشت و عروسکم، نویسنده راضیه دهقان سلماسی. ادبیات ایران ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان داستان فانتزی کتاب مصور کتاب نوجوان یادداشتها محبوبترین جدیدترین طیبه اژه ای 1403/2/1 یک کتاب بسیار تلخ و تاریک، با خشونتهایی که مدام تکرار میشن. دربارهی فقر و کودکی. اول فکر کردم مخاطب کتاب کودک است و داشتم سکته میکردم که چطور همچین اثری برای کودک تولید شده، بعد دیدم ابتدای کتاب گروه مخاطب رو نوشته "اولیای تربیتی" امروز سر کلاس وقتی خانم حاجی نصرالله داشت در مورد جزئیات این کتاب توضیح میداد فهمیدم چقدددر انتقال این حس تلخی و تاریکی هنرمندانه بوده و اصلا هنر قلم نویسنده بود که انقدر منو اذیت کرد. همچنان بنظرم مناسب کودک نیست اما اگر با کودک سروکار دارید توصیه میکنم بخونیدش. 0 19