معرفی کتاب رمز پیروزی مردان بزرگ اثر جعفر سبحانی تبریزی رمز پیروزی مردان بزرگ جعفر سبحانی تبریزی 4.8 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 16 خواهم خواند 3 ناشر نسل جوان شابک 9789646275508 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار 1396/9/19 توضیحات کتاب رمز پیروزی مردان بزرگ، نویسنده جعفر سبحانی تبریزی. لیستهای مرتبط به رمز پیروزی مردان بزرگ محمّد صالحی بابادی 1402/9/12 مطالعات ۱۴۰۲ ش 88 کتاب فهرستی از کتابهایی که توی سال ۱۴۰۲ مطالعه کردهم. 3 20 محمد امین حکمی 1402/9/17 کتب معرفتی(مناسب نوجوانان ۱۳ الی ۱۵ سال) 16 کتاب در این لیست سعی شده کتب معرفتی که برای قشر نوجوان و مشخصاً سن ۱۳ تا ۱۵ سال مناسب هستن معرفی بشه. 1 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد خواجه 1401/6/19 یک کتاب انگیزشی و خوشخوان، نسبت به دیگر کتب علماء نویسنده عالمی فاضل و محقق که علاوه بر تکیه بر دین از شواهدی که مورد پسند مجامع هست هم استفاده میکند. کتب علما، مخصوصا آنان که ممحض در علم هستند به این خوشخوانی نیست. و البته از انتشارات نسل جوان جز این خوش خوانی را هم نمیتوان توقع داشت. در مورد مطالب کتاب باید گفت: هرچند مواردی که کتاب شمرده است به تو راهکار عینی و ملموس نمیدهد ولی با ایجاد انگیزه و تغییر نگرش، تو خود راهکار را از دل مطلب بیرون می کشی. و البته خالی از راهکار هم نیست. و در بخش دوم کتاب که به بررسی عوامل موهوم پیروزی میپردازند، خیلی به جا بود. و البته احساس می شد که مولف در انتخا می خواستند که خستهمان نکند و کتاب را زود تمام کردندو گرنه هنوز جای سخن باقی بود. و در پایان این که کتاب در قطع مناسبی چاپ شده بود. 0 6 موعودِ عصر 1403/1/1 سلام این کتاب انگیزه های دورنی شما را تحریک می کند و همت شما را تحت تاثیر قرار می دهد بخوان و آگاهی کسب کن و عمل کن که حقیقتا کتاب زیبایی در زمینه متبلور کردن انرژی مثبت و حرکت به سوی تعالی می باشد . 0 7 محمّد صالحی بابادی 1402/7/7 خیلیها (توی فضای حقیقی یا مجازی) ازم دربارهٔ رمزهای موفقیت و امثال این میپرسن و من هم همیشه به تناسب حال، مواردی رو ذکر میکنم؛ ولی همهٔ موارد رو توی این کتابچه بهطور یکجا دیدم و از این بابت خوشحالم! نویسنده توی این کتابچه توی دو بخش، رمزها و عوامل موفقیت رو بررسی کرده. بخش اول برای بررسی رمزهای واقعی موفقیته (مثل تلاش و کوشش، ایمان به هدف، مشورت، نظم و انضباط، و...) و بخش دوم دربارهٔ عوامل موهوم (بخت و اقبال، انتظار تصادف، و...). پینوشت: کتاب توی بیشتر نقل قولها استناددهی نداره و عاری از فهرست منابعه. البته فکر میکنم اصولاً استنادهی و درج فهرست منابع توی زمان نوشتن این کتاب (سال ۱۳۴۷ ش) چندان رائج نبوده. 0 1