معرفی کتاب روانشناسی اجتماعی اثر الیوت آرونسون مترجم حسین شکرکن

روانشناسی اجتماعی

روانشناسی اجتماعی

الیوت آرونسون و 1 نفر دیگر
3.2
2 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

5

خواهم خواند

1

ناشر
رشد
شابک
9646115381
تعداد صفحات
416
تاریخ انتشار
1382/8/5

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        الیوت ارونسون، به عنوان یکی از برجسته ترین روانشناسان اجتماعی در عصر حاضر، بارها به دلیل تدریس، پژوهش، خدمات و آثار مکتوب خود، مورد تقدیر انجمن های علمی آمریکا قرار گرفته است. از جمله، در سال 1975، به علت نگارش کتاب حاضر، جایزه ی رسانه های ملی را از سوی انجمن روانشناسی آمریکا دریافت کرد.کتاب روانشناسی اجتماعی بارها از سوی مجامع علمی برجسته، به عنوان کتابی جامع، ساده و آموزنده شناخته شده و مورد تقدیر قرار گرفته است. نسخه حاضر ترجمه ویرایش هشتم این کتاب است که در پی بازنگری در نگارش و ترجمه، در اختیار خوانندگان قرار می گیرد. محتوای کتاب می تواند برای درک و نیز آزمون پدیده هایی که در روانشناسی اجتماعیی به آن ها پرداخته می شود ایده های مفیدی در اختیار استادان و دانشجویان قرار دهد.از ویژگیهای کتاب آن است که محتوای علمی آن، در قالبی جذاب و به بیانی قابل فهم و شیرین عرضه شده که این امر، درک مطالب آن را برای تمامی علاقه مندان بیشتر می سازد.
      

یادداشت‌ها

          واقعیتش نمیخواستم برای این کتاب نظری بنویسم چون برای واحد دانشگاهم تهیه‌اش کرده بودم و دید منفیم به استاد و نحوه تدریسش ناخوداگاه روی نظرم درخصوص کتاب هم تاثیر گذاشته، جدای از اینها اگر به موضوعات روانشناسی اجتماعی، اثر پنهانی بعضی رفتارها تو جامعه، علت بعضی رفتارهای مشابه تو گروه‌های خاص علاقه دارید این کتاب گزینه خوبی برای مطالعه میتونه باشه!
امتیاز مثبت و منفی (همزمان): وجود مثال زیاد؛ برای منی که برای واحد دانشگاهیم این کتابو خوندم مثال زیاد خسته کننده بود و اصل مطلب هی از دستم در میرفت ولی برای کسی که بابت مطالعه آزاد میخونتش به فهم بیشتر کمک میکنه.
امتیاز منفی: صفحاات بسیاااار بسیااااار زیاد!
در نهایت یه برداشت از فصل ۵ کتاب که درمورد توجیه خود و اثر عزت نفس روی مقوله توجیه صحبت میکنه و میگه عزت نفس بالا میتونه به ما کمک کنه که یه سری کارهای زشت و غیراخلاقی رو به دلیل ناهماهنگی که توی خودآرمانی و عزت نفسمون ایجاد میکنه انجام ندیم تا بعدا مجبور نباشیم خودمون رو بابت این ناهماهنگی، توجیه کنیم.
        

0