دردسرهای آقاجون دردسرهای آقاجون مونا بدیعی جوان 4.4 12 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 15 خواهم خواند 3 ناشر کتاب جمکران شابک 9789649736839 تعداد صفحات 154 تاریخ انتشار 1400/3/19 توضیحات کتاب دردسرهای آقاجون، نویسنده مونا بدیعی جوان. لیستهای مرتبط به دردسرهای آقاجون زینب دیّانی 🇵🇸🇮🇷 کتاب هایی که شخصیت یا راویش یه بچه اس و ... 5 کتاب این کتاب ها همه شون زمان انقلابن به جز خیالباف... معیار من برای این لیست اینه که یا راویش یا شخصیت اصلیش یه بچه است و مشکلاتی دارند،از نظر مالی یا سرپرستی... 0 4 زهرا قربانی قلجلو برای ۹ تا ۱۲ ساله ها 25 کتاب به مامان هایی که بچه ای در این سن دارند و بچه هایی که در این سن هستند؛ این کتاب ها رو پیشنهاد میکنم.🌿 به نظرم اولین رمانی که بچه ها می خونن باید مجموعه رمان 💐«زویی و عینک ایده ساز»💐 باشه. جلد جذاب و فونت مناسبی داره برای بچه ها و علاقه مند میشن به رمان خواندن. و البته داستان خوبی هم داره👌🏻 0 2 کتاب خوب نور چشمی های انقلاب 9 کتاب بستهٔ پیشنهادی کتاب دربارهٔ انقلاب اسلامی ایران مخاطب: نوجوان ۱۲ تا ۱۵ سال ۱۲ تا ۱۵ سال اولین سالهای نوجوانی هر انسانی است. دورهای از زندگی که هنوز انسان استقلال کامل جوانی را به دست نیاورده و نیازمند کمک دیگران است اما خود نیز تواناییهایی دارد. این دوره از زندگی به سبب فرصت پذیرش برههٔ مناسب برای آشنایی با بسیاری از معارف و مباحث است. آشنایی با انقلاب اسلامی فرصتهای بسیاری برای انسان فراهم میآورد، زیرا این برهه از تاریخ آکنده از رشادت، فداکاری، مبارزه با باطل، حقیقتطلبی و ... است. به همین منظور کتابهایی برای ردهٔ سنی نوجوان با موضوع انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است که ما در این بستهٔ مطالعاتی بروزترین و بهترین را معرفی کردهایم. مخاطبان با خواندن این کتابها با بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی ایران از زوایای گوناگون آشنا میشوند. 0 0 بهخوان انقلاب و دفاع مقدس ۷ تا ۹ سال 5 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته و مناسب گروه سنی ۷ تا ۹سال هستند که زهرا توکلی zahratavakoli@ با همفکری معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تک جلدهایی از آن در فهرست ذکر شده است. 1 12 زهرا توکلی انقلاب و دفاع مقدس 7 تا 9 سال 5 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته اند و مناسب گروه سنی ۷ تا ۹ سال هستندکه با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 9 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین سیده زهرا ارجائی 1403/5/2 روایتی است آمیخته با طنز و خیال، از زبان دختری ۸-۹ ساله، از روزهای سال ۱۳۵۷ که به ورود امام خمینی به ایران ختم میشود. راوی داستان نسترن است که نوهی اول خانواده است. او روایت ماجرا را از روزی شروع میکند که برادر و پسرعموی هفت سالهاش، در کوچه یک مقوای سوراخ سوراخ و یک قوطی اسپری پیداکرده و دیوار روبروی خانهشان که خانهی سرهنگی بوده را پرکردهاند از عکسهای شخصی به نام خمینی! نسترن حوادث منتهی به انقلاب اسلامی در مشهد را از دید کودکانهی خودش بازگو میکند. از خانوادهاش و روزهای پراضطرابشان میگوید و از بازیگوشیهای وقت و بیوقت امیرها، پسرعمو و برادرش ... داستان خوبی بود. نویسنده به خوبی توانسته از ترس و سختی و اضطراب مردم برای مخاطب کم سن و سال خود بگوید بدون این که بترسد و یا از شنیدن صحنههای دردناک داستان، نگران و اذیت شود. اما در میانههای داستان، گاهی کلماتی سنگینتر و ناهماهنگ با زبان کلی داستان به کاررفته و البته غلطهای املایی هم کم و بیش در متن داستان دیده میشود که بهتر بود اصلاح میشدند. صفحهآرایی و طرح جلد کتاب برای مخاطب بسیار جذاب است. صفحات و تصاویر رنگی نیز به جذابیت بصری آن برای مخاطب میافزاید. این کتاب برای گروه سنی ۹+ و ۱۲+ مناسب است. 0 1 hadis 1402/12/11 «دردسرهای آقاجون» سرگذشتی از زندگی در اواخر حکومت پهلوی 1 4 حُسنی صف آرا 1402/4/3 کتاب خوبی بود. خیلی جالب توانسته بود از زبان یک دختر تقریبا نوجوان، داستان انقلاب را تعریف کند. به طور کلی باید داستان درباره ی انقلاب میبود. اما خب داستان روی خانواده و اتفاقات در خانواده میچرخید. اما در کل جالب بود و دوستش داشتم... پیشنهاد میکنم حد اقل برای یک بار آن را بخوانید... 4 2 Ãļî 1403/1/2 داستان زیبایی بود با خواندن آن آدم حس میکرد که در چه حال هوایی بودن طرح جلدش که نگو خیلی بده 0 2 کتاب خوب 1403/2/9 «دردسرهای آقاجون» عنوان رمانی در گروه سنی نوجوان است که در 157 صفحه به قلم مونا جوان به رشته تحریر درآمده است. حوادث این رمان از بُعد زمانی در سال 57 و از حیث مکانی در مشهد واقع شدهاند. این اثر، رمانی انقلابی است که روزهای پایانی رژیم منحوس پهلوی و پیروزی انقلاب مردم ایران را به تصویر کشیده است. رمانی مملو از دلهرهها و شادیها و چشیدن طعم شیرین میوهی آزادی پس از سالها تحمل درد و رنج. اثری که با داستان ضحاک ماردوش گره خورده و باعث میشود نوجوانان ضحاک ماردوش زمانه خود را بشناسند و سعی میکنند برای مبارزه با آن کاری کنند. در این کتاب، نقش پررنگ پدر در خانواده و تربیت فرزندان و ارتباط عمیق و زیبای او با فرزندان بهخوبی به تصویر کشیده شده است. در پایان نیز، تمام این جریانها به حرم متبرک حضرت علیبنموسیالرضا علیهالسلام وصل و ختم میشوند و طعم شیرین پیروزی انقلاب اسلامی را به مخاطب میچشانند. 0 1 محمد طاها کریمی 1402/12/16 داستان خیلی جذاب بود.مخصوصا این که انقلاب رو با خانواده همراه کرده بود و داستان از زبان یک دختر بچه ی ۹ ساله تعریف میکنه.و این که این دختر بچه توی اون حال و هوای بچگی خودشه که توسط پردبزرگش که یک انقلابیه وارد داستان میشه. طراحی جلد کتاب وطرحی که برای کاغذ هاش انتخواب کردن افتضاحه،ولی داستان من رو به خودش جلب کرد. 0 3 زینب دیّانی 🇵🇸🇮🇷 1403/7/25 خیلی وقته این کتابو خوندم و نمی تونم راجع به داستانش نظر بدم اما اصلا از جلدش خوشم نمیاد و یادمه متنش هم ضعیف بود 0 2 زهرا توکلی 1402/7/6 طرح جلدش خیلی نابوده ولی خودش خیلی بهتره و عنوان کتاب هم می توانست بهتر انتخاب شود. 0 8