ربه کا سولنیت و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1382/10/11

کتاب امید در تاریکی کتابی قدرتمند و تاثیر گذار نوشته ی ربکا سولنیت است. امید او در تاریکی برای مقابله با ناامیدی رادیکالها در لحظه ای که آنها در اوج قدرت دولت بوش تنها بر ضررهای خود متمرکز شده بودند و به پیروزی های پشت سرشان پشت کرده بودند نوشته شده است - و تغییرات غیر قابل تصوری که به زودی در راه خواهند بود. در این کتاب ، او یک امید بنیادی را مطرح می کند که به عنوان تعهدی است برای انجام کنش در جهانی که آینده آن نامشخص و غیرقابل درک است. سولنیت با بهره گیری از دهه ها فعالیت خود و خوانش گسترده ای از تاریخ زیست محیطی ، فرهنگی و سیاسی ، استدلال می کند که رادیکال ها از تاریخی طولانی و فراموش شده از پیروزی های تحول آفرین در پشت سر خود دارند ، و پیامدهای مثبت اقدامات ما همیشه بلافاصله دیده نمی شود ، یا حتی ممکن است قابل اندازه گیری نباشد. او بیان می کند که علت این بدبینی و ناامیدی به اعتماد بیجا نسبت به آنچه قرار است بعد اتفاق بیفتد است. اکنون ، او در مقدمه ی کتابش چگونگی پیدایش آن را توضیح می دهد، یک علامت فرعی جدید که به ما کمک می کند چگونه در دنیای غم انگیز خود امیدوار باشیم و عمل کنیم..نویسنده ، مورخ و فعال ، ربکا سولنیت، نویسنده هجده کتاب در مورد فمینیسم ، تاریخ غربی و بومی ، قدرت مردمی ، تحولات اجتماعی و شورش ، سرگردانی ، راه رفتن ، امید و فاجعه است. است .امید در تاریکی از امید به تغییر آن هم در سطح جهانی حرف می زند و به خوانندگان کمک می کند دید درستی در مورد تغییرات اجتماعی و سیاسی جامعه ی خود داشته باشند.

لیست‌های مرتبط به امید در تاریکی

داستان دو شهرچشم هایشجای خالی سلوچ

سیاهه سیاحت، سیر وسلوک یا سیمای سحر و سیاست زنانه

73 کتاب

اول خواستم فقط رمان و حسب‌حال بنویسم اما دیدم کتاب‌هایی در ذهنم هست که دلم پیش‌شان است و دستم به حذف‌شان نمی‌رود. بعدتر اگر مجالی بود شاید این فهرست را تفکیک کردم! آنروز موعود قول میدهم که در فهرست‌های جداگانه مفصل‌تر بنویسم! (وعده سر خرمن) برای خواندن این سیاهه حرف‌هایی به نظر مهم می‌رسد که بدانید. البته اگر یادداشت حقیر در خصوص داستان دوشهر را خوانده باشیددستتان می‌آید تصویر زنان در آینه این پیرمرد نورس را! 1- در کتاب، زن سوژه است و ابژه! قهرمان است و مقهور! محبوب است و منفور! قاعده است و قرار! قدرت است و غیرت! نفرت است و موهبت! زمین است و زمان! آن است و آینده! حقیقت است و فسانه! دلدار است و دل‌داده! عصمت است و پتیاره! پیامبر است و ساحره! گل است و گلاب! صواب است و عقاب! شهد است و شراب! زهر و است و سراب! حزین است و شاداب! شاهد است و شهید! شهر است و شعر! شهرت است و غریبی! ساحل است و صخره!‌ کویر است و دریا! بهشت است و دنیا! 2- در شاعرانگی‌ها بالا اگر خواستید بجای «و»، «یا» بگذارید! بجای کتاب هم اگر خواستید زندگی بگذارید! قضاوتش با شما! بگذریم! 3- سیاهه شامل کتبی است داستانی و ناداستان که در آن یا زن قهرمانی است یا بستر بروز قهرمانی یا چشم سیاهی در جستجوی قهرمانی به نظر من. ۴- اول که فهرست را که نوشتم مورد لطف و نظر تعدادی از اهل ذوق قرار گرفت و کتبی را پیش نهادند تا اضافه کنم که از ۵۰ به بعد شماره شده است. ۵- بخشی از کتاب‌ها نه فارسی و نه زبان اصلیشان در ایران نمایه نشده و متاسفانه قادر به فهرست کردنشان در بهخوان نیستم. بخاطر همین اسامی مهم‌ترین آن‌ها را در همین نوشتار تقدیم می‌کنم. ۱- نوشتن علیه فرهنگ نوشته خانم لیلا ابولغود ۲- زن در الجزایر نوشته خانم آسیه جبار ۳- عشق آوای خیال نوشته خانم آسیه جبار پ.ن. کتاب‌ها بی هیچ علتی و برداشتی ۷۲ تن شدند.