مثلا برادرم عمومیداستانآلمان مثلا برادرم اووه تیم و 2 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 9789643694722 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار 1398/8/19 توضیحات نویسنده در رمان مثلا برادرم با تحلیل یادداشت های روزانه و نامه های برادرش، زندگی خود، خانواده اش و مهم تر از آن سرگذشت بازماندگان جنگ را ترسیم می کند. ادبیات واقع گرایانه ادبیات آلمان خود زندگی نامه دهه 2000 میلادی یادداشتها محبوبترین جدید ترین پیمان قیصری 1403/9/2 من بدون هیچ پیش زمینهای رفتم سراغ این کتاب، ابتدا تصور میکردم رمان یا داستان بلند باشه، اما اصلا چنین چیزی نیست. برادر نویسنده که ازش ۱۶ سال بزرگتره به شاخهی نظامی اس.اس ارتش آلمان پیوسته و به جنگ رفته حالا یادداشتها و نامههاش دست برادرشه و اون ضمن نوشتن و صحبت از اون یادداشتها نظرات خودش رو هم میگه. اولین چیزی که ما در این کتاب از زبان برادرش میخونیم نامهای هست که در زمان مجروح شدن فرستاده و گفته هر دو پاش، یکی از زانو و یکی از ران، قطع شده و به زودی برمیگرده، اما هرگز برنمیگرده و چند روز بعد میمیره. این کتاب خیلی پراکنده است. به نظر من هر کتابی به جز کتابهای تخصصی، باید حداقلی از جذابیت برای خواننده داشته باشه تا شما رو همراه کنه برای ادامه دادن در غیر این صورت هرچقدر هم حرفهای مهم و عمیقی داشته باشه وقتی کسی رغبت به خوندنش نکنه چه فایده؟ این کتاب برای من جذابیت حداقلی رو نداشت و به سختی تا انتها خوندم با اینکه صفحات زیادی هم نداشت و همین باعث شد اونقدری که باید عمیق نشم توی مطالب. در نهایت دید متفاوت کتاب از نگاه آلمان نکتهی خوب و جالب کتاب بود. 0 1