معرفی کتاب عشق پیچیده اثر آنا هوانگ مترجم مهدیه ترنم کتابعمومیداستانآمریکا عشق پیچیده آنا هوانگ و 1 نفر دیگر 3.8 15 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 46 خواهم خواند 33 خرید از کتابفروشیها ناشر مات شابک 9786223980466 تعداد صفحات 344 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب عشق پیچیده، نویسنده آنا هوانگ. عمومی بریدۀ کتابهای مرتبط به عشق پیچیده نمایش همه Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/24 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.8 7 صفحۀ 259 همیشه اونایی که کمتر از همه انتظار داری، از پشت بهت خنجر می زنن. 0 4 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/23 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.8 7 صفحۀ 107 فکر میکنی کسی را میشناسی، تا وقتی که اتفاقی بیفتد و بهت ثابت شود در واقع، هیچوقت او را نمیشناختی. 0 3 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/23 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.8 7 صفحۀ 127 اگه به آدمای بی ارزش اجازه بدی ارزشت رو برات معلوم کنن، هیچ وقت به سطحی بالاتر از تصورات ذهنی کوچیک اونا نمیرسی. 0 4 نازنین 1403/10/20 عشق پیچیده آنا هوانگ 3.8 7 صفحۀ 111 انگار با دیدن آسیب من، میخواست دنیا را بسوزاند. 0 1 لیستهای مرتبط به عشق پیچیده نمایش همه < Sahar > 3 روز پیش کتابهای سال 1403 26 کتاب کتابهایی که امسال خوندم. پ.ن: از مجموعهها فقط یک جلد گذاشتم. 0 2 شخصی به نآم صآینآ 🫤 1403/11/23 کتابای لبه رنگی✨️ 33 کتاب اومدم با معرفی کتابای لبه رنگی اگه کتاب دیگه ای هم از قلم انداختم بگو. پ.ن: کتاب سایه های میان ما از داهی هم هست و مجموعه رنگین کمان کلاسیک همینطور کتابهای پرتقال چندتاییشون و همینطور هم کتابای هری پاتر که از چندتا ناشر مختلف لبه رنگی هستن. ماتیلدا هم هست از همون مجموعه 0 14 < Sahar > 1403/10/20 کلیشههای محض؛ 4 کتاب کتابایی که بشدت کلیشهای هستن و از خوندنشون پشیمونم! 6 7 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/10/19 پاییز🍂 5 کتاب تو پاییز این کتاب ها رو بخون❗ 👑مجموعه...تاج دوقلو : عاشقانه ، رقابت سر ملکه شدن ، فانتزی ، خواهران دو قلو ، جادو. /تاج نفرین شده : انمیز تو لاو ، مثلث عشقی ، خیانت و شورش ، فانتزی ، جادویی. ❤عشق پیچیده : عاشقانه ، پسر مغرور ، دختر احساساتی ، همخونه ، اسپاسی. 📱سین زدی ولی جواب ندادی : شکست عشقی ، دشواری ، چت و مکالمه ، عشق مجازی ، معشوق سنگدل. 🔥برایم بسوز : معمایی ، مثلث عشقی ، فانتزی ، هیجان انگیز ، نیروی ماورایی. 0 10 Art 1403/10/15 در آینده ای دور¹. 66 کتاب هنوز از نشرهاشون مطمئن نیستم. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Kosar 1403/10/16 کتاب خوندن واقعا سلیقه ایی و شاید این کتابی ک من دوسش ندارم برای یک نفر دیگه قشنگ و حتی شاهکار باشه🌸💓 ولی حقیقتش اصلا از این کتاب خوشم نیومد یه کتاب به شدت سطحی در حد رمان های ابکی ۱۵ سال پیش که همه میخوندیم موندم چطوری این کتاب با این حجم از سانسور منتشر شد! فقط مثبت ۱۸ هیچ چیز خاصی نداره این کتاب واقعا تعجب میکنم از این حجم طرفدار دوستان عزیزی که مثل بنده کتاب زیاد میخونید و قلم و محتوای کتاب براتون مهمه پیشنهاد میکنم سمت این کتاب نرین❤️🫧 3 5 نازنین 1403/10/20 خیلی قشنگه😆 0 0 nazanin دیروز خیلی خوب بود بعضی جاهاش قابل پیش بینی بود ولی بعضی جاهاش نه 0 2 millie 1403/10/20 گوگولی 😭🤏 0 4 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/8/18 ترکیبی از عشق و خیانت و دوستی و وفاداری و ... لازم است هر دختر و پسری این کتاب / مجموعه بخوانند. چراکه تمامی احساساتی که کاراکترها نسبت به یک دیگر دارند را نمیتواند نادیده گرفت و عمیقاً احساس میشود انگار که خودت یکی از کاراکترها هستی و داری ابراز علاقه و محبت میکنی... 👌🏻❤😊 0 1 Darrell 1403/10/4 انتظار عاشقانهی بیشتری ازش داشتم حتی با وجود اینکه واقعا خیلی نسبت به کتابای ترجمه شدهی دیگه سانسور داشت. 0 0 Sarina🧚♀️✨️ 1403/9/25 به جرات میتونمبگم از جذاب ترین و قشنگ ترین کتابایی بود که خوندم خیلی خنده به لبم آورد و واقعا حس و وایب خوبی به آدم میده خیلیییی خیلییییی جذاب بود هر چقدر هم ازش تعریف کنم کمه اگه یه کتاب عاشقانه جذاب و خاص و حال خوب کن میخواید حتما پیشنهاد میکنم بخونیدش 0 1