سال نو با نیکولا کوچولو کودک۹ تا ۱۲ سال سال نو با نیکولا کوچولو رنه گوسینی و 2 نفر دیگر 4.7 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 2 خرید از کتابفروشیها ناشر هرمس شابک 9789643635886 تعداد صفحات 128 تاریخ انتشار 1397/3/19 توضیحات کتاب سال نو با نیکولا کوچولو، مترجم امیرحسین مهدی زاده. لیستهای مرتبط به سال نو با نیکولا کوچولو بهخوان 1402/2/19 کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی 7 تا 10 سال که توسط زهرا توکلی (@zahratavakoli) و معصومه توکلی (@masoomehtavakoli ) تهیه شده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 6 زهرا توکلی 1402/2/17 کتابهای طنز مناسب 7 تا 10 سال 49 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب های طنز مناسب گروه سنی۷ تا ۱۰ سال که با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 0 8 یادداشتها محبوبترین جدید ترین hatsumi 1402/12/2 معمولا کتاب های داستان کودک یه شخصیت خیلی باهوش دارند، شخصیتی که میدونه چطور خلاقیت به خرج بده و به موقعش در نقش قهرمان ظاهر بشه و همه جهان رو نجات بده اما چیزی که در مورد داستان های نیکولا دوست دارم اینه که نیکولا شخصیتی مثل خود ما هست، بچه ای معمولی ، مثل بچگی های خیلی از ماها، خیلی باهوش نیست، گاهی حتی دست و پا چلفتی هست، نمرات بالایی توی کلاس درس نداره و با دید بچگانه ای که داره جهان اطراف رو قضاوت میکنه،و مثل تموم بچه های معمولی گاهی توسط والدینش سرزنش میشه و خرابکاری های خاص خودش رو داره، از طرفی داستان زبان طنزی داره که لذت خوندنش رو دوچندان میکنه، خیلی دوسش داشتم (∩´∀`∩)💕 0 2