روندا برن و 1 نفر دیگر
3.8

ناشر
آوینا
1398/8/25

در این کتاب 28 درس جادویی برای شکرگذار بودن، ارائه شده است. این تمرینات به شما می آموزد که چگونه از قدرت جادویی شکرگزاری برای ایجاد تحول در الگوهای سلامتی، پول، شغل و روابط خود استفاده کنید و کوچک ترین و بزرگ ترین رؤیاهای خودتان را تحقق ببخشید. نویسنده، معتقد است اگر همیشه و در همه حال شکرگزار و قدردان نعمت های بیکرانی که در اطرافتان وجود دارد باشید درواقع شما آماده می شوید تا نعمت های صد برابری بیشتری را جذب کنید. «موهبت های خود را بشمارید»، «خود را از ذهنیات منفی در امان نگه دارید»، «جاذبه مغناطیسی پول» و... از روش های معرفی شده در کتاب است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به معجزه شکرگزاری

aysan

aysan

1403/9/4

💜💚بسم الله الرحمن الرحیم 💚💜

کتاب 'معجزه شکرگزاری' نوشته راندا برن، نویسنده مشهور کتاب 'راز'، یکی از آثار برجسته در زمینه رشد فردیه . این کتاب به اهمیت شکرگزاری در زندگی و ابزارهایی برای تجربه بیشتر رضایت و خوشبختی ارائه میده.
  راندا برن در 'معجزه شکرگزاری' به تشریح قدرت شکرگزاری و تأثیرات مثبت آن بر زندگی ما می‌پردازه.
 او روش‌های ساده و کاربردی برای تمرین روزانه شکرگزاری ارائه میده که به بهبود روحیه، روابط و حتی وضع
 مالی کمک کنه
  یکی از نقاط قوت این کتاب، سادگی و قابل فهم بودن مطالب اونه که واقعا من لذت بردم . تمرینات پیشنهادی راندا برن به راحتی قابل انجا هستن و تأثیرات مثبت آن‌ها به سرعت قابل مشاهده است. اما بعضی از قسمت‌های کتاب ممکن است برای افرادی که به دنبال مطالب عمیق‌تر هستند، سطحی به نظر بیاد
  در مجموع، 'معجزه شکرگزاری' کتابیه که هر کسی می‌توانه از اون بهره‌مند شود. اگر به دنبال بهبود زندگی خودتون از طریق شکرگزاری هستید، این کتاب می‌تونه راهنمایی ارزشمند برای شما باشه