تمام چیزهایی که نمی گوییم

تمام چیزهایی که نمی گوییم

تمام چیزهایی که نمی گوییم

کری لانزدیل و 2 نفر دیگر
4.2
10 نفر |
3 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

23

خواهم خواند

6

ناشر
آموت
شابک
9786003840348
تعداد صفحات
384
تاریخ انتشار
1399/2/15

توضیحات

        رمان «تمام چیزهایی که نمی‌گوییم» از اندوهی ناشی از فقدان، بازگشت به خود و سرمستی حاصل از عشقی دوباره و هیجان آشکار شدن حقایقی درباره کسانی که دوست‌شان داریم، می‌گوید.ایمی تیرنیی، سرآشپیز عالی، برای رسیدن به یک زندگی ایده‌آل، یم دستور پخت عالی در نظر دارد؛ با عشق دوران کودکی‌اش ازدواج کند، خانواده‌ای بسازد و رستوران پدر و مادرش را بخرد. اما زمانی که نامزدش، جیمز دوناتو، در یک سانحه‌ی دریایی ناپدید می‌شود، دستور پخت زندگی ایمی را هم آب می‌برد، تا او در روزی که قرار بود در کلیسا برای مراسم ازدواجشان حاضر شود، در تشییع جنازه‌ی جیمز شرکت کند مراسمی که بیش از آن که باعث آرامش و تسلی خاطر ایمی شود او را دچار آشفتگی می‌کند.کتاب اول لانزدیل با داشتن لایه‌های داستانی متعدد و مجموعه‌ای از اتفاقات هیجان انگیز و غیر منتظره، یک داستان عاشقانه‌ی متاثر کننده و پر از سوال‌های بی‌پاسخ است که شما را تا پایان همراه نگه خواهدداشت.کارما براون؛ نویسنده کتاب پر فروش come away with meیک داستان مسحور کننده وبه یاد ماندنی، رمانی که رازهای خانوادگی را در قالب یک داستان پر تعلیق از غم، عشق و هنر را به تصویر می‌کشد، این کتاب یک پوهر ناب است.باربارا کلایویی وایت؛ نویسنده کتاب پر فروش the perfect son خیلی وقت بود یک کتاب را از اول تا آخر یک نفس نخوانده بودم. اما در مورد رمان تمام چیزهایی که نمی‌گوییم، این اتفاق افتاد و من از همان ابتدا جذب شدم، داستان پر از سوال است و لانزدیل به جذاب‌ترین و هیجان انگیز‌ترین شکل به آن‌ها پاسخ می‌دهد.«کری لانزدیل» نویسنده مجموعه کتاب پر فروش تمام چیزها، در آمازون و وال استریت زورنال است. لانزدیکی یکی از بنیان‌گذاران انجمن زنان نویسنده در آمریکاست.
      

لیست‌های مرتبط به تمام چیزهایی که نمی گوییم

یادداشت‌ها

مافی

مافی

1403/8/5

          ۱- عنوان کتاب، غلط انداز و به نسبت متن،گنگ است
۲- تصویر روی جلد بد نیست اما با پایان کتاب معنی اش را می فهمید.
۳- قلم خوب و خط داستانی گیرا، غافلگیر کننده و متاسفانه با کمی کشسانی(بقول اهل فن: اطناب ممل) خصوصا در اواسط کتاب، همراه است. یک چهارم آخر کتاب جذاب تر است اما سریعتر بیان می شود. 
۴- نویسنده ظاهرا نذر کرده فرهنگ آمریکایی داغونش را با ربط و بی ربط در همه صفحات یادآوری کند.
۵- نویسنده سعی کرده که یک نوع تقوای بی مایه و بی ربط را در کتاب بگنجاند و آن را در ارتباط ایمی و ایان محور قرار دهد اما با اینحال به وضوح، شهوت تام در همه کتاب خصوصا نیمه دوم، پراکنده و ملموس است. نویسنده هم بعضا از بیانش نمی هراسد. 
۶- با اینکه شاید (دین) می توانست نقشی در کتاب داشته باشد، اما بی دینی، پیرنگ رمان شده است. نویسنده با تمام توان از دین- هر دینی- فرار می کند تا بی دینی یا دین بی خدا و بی کنش، را بازسازی کند.‌
۷. بعد روانشناختی داستان جذاب است اما باز هم دلیل فرار کردن از دست فیل به نظرم خوب از کار درنیامد. همچنین منبع پول ریزی های زیاد توماس.( اصولا یک چهارم پایانی در عین جذابیت، خیلی سریع پیش رفت و بخشی از معماها حل نشد و  به جای آن دو چهارم میانه کُند و خسته کننده شد)
۷. از نظر شخصیت پردازی فقط از لوکاس(جیمز) خوشم آمد و بس. 
۸. نهایتا اگر پیرنگ ترویج تقوای بی دینی نبود و با داستان روانشناختیک- جنایی صرف طرف بودیم، پیشنهادش می کردم.

        

10

رضا حقی

رضا حقی

1403/1/25

        کتاب خوبی بود 
من این کتاب را گوش کردم
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0