راز عمومیداستان راز فیلیپ گرمبر و 1 نفر دیگر 3.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر ماهی شابک 9789642093595 تعداد صفحات 148 تاریخ انتشار 1399/9/8 توضیحات کتاب راز، نویسنده فیلیپ گرمبر. دهه 2000 میلادی ادبیات داستانی پرفروش ترین های چاپ 99 تاریخ جنگ جهانی جایزه ی گنکور ادبیات فرانسه داستان تاریخی لیستهای مرتبط به راز سهیلا صادقی 1402/10/11 کمتر معروفها🤷♀️ 17 کتاب این لیست شامل کتابهایی میشه که شاید خیلی معروف نباشن ولی بسیار جذابن😍 قول میدم که از خوندنشون پشیمون نمیشین😁 ماهی یکبار این لیست رو چک کنید به خاطر اینکه کلی کتاب غیر معروف دیگه قراره بخونم و احتمالا به این لیست اضافه بشند🤔 8 78 سهیلا صادقی 1403/3/30 چالش ۳۲حرف ۳۲ کتاب📚 15 کتاب چند وقت پیش یه لیست توی بهخوان با همین عنوان دیدم که یه دوستی عنوان کرده بود دوست داره این چالش رو انجام بده و از همون روز که این ایده رو دیدم تصمیم گرفتم لیست خودم رو درست کنم و شروع کنم به انجام دادن این چالش😅 توضیحات:در این چالش باید به ترتیب حروف الفبا کتاب بخونیم👀 پ.ن۱: از بین کتابهای این لیست، شماره ۲ و ۳ رو پیشنهاد میکنم حتما بخونید☄ پ.ن۲:اگر به یوگا علاقه دارید شماره ۱۰ رو بخونید، برای شروع عالیه🧘♀️ 4 12 فاطمه رجائی 1403/2/14 جیبیهای نشر ماهی 71 کتاب هروقت قصد دارم حضوری کتاب بخرم دوتا کتابفروشی توی شیراز هست که به سراغشون میرم. بعضی از کتابهای این لیست رو در همین کتابفروشیها برای اولین بار دیدم. این شد که تصمیم گرفتم از کتابهای جیبی که خوندم و نخوندم(در آینده امیدوارم بخونم) لیستی بسازم تا در مواقع لزوم بهش رجوع کنم.🌱 . شاید یکی از خوبیهای این لیست، این باشد که کتابهایش توی آن کیف مشکی یا سبزمان جا میشود و میتواند همراه سفرهای کوتاهمان باشد... (سفرهای بلند، کتابهای بلند میطلبد.*🌊) . نسخه نشر ماهی پنج کتاب آخر لیست رو داخل بهخوان پیدا نکردم. 9 65 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهرنوش 1400/11/9 دست آخر ، مثل همیشه، از او شکست میخورم. نمیتوانستم بفهم که آدمی هرگز در نبرد با یک مرده پیروز نمیشود. - از متن کتاب - 0 2 سهیلا صادقی 1403/5/9 شروع خوبی نداشت ولی در ادامه جالب شد👌 0 8