لیستهای کتاب شهرزاد؛ لیست منتشر کرد. 1403/9/17 «کتاب های فریدا مک فادن» 15 کتاب یکی از برترین جنایی نویس ها، فریدا مک فادن و کتاب هایی که تا قبل این تحقیق اصلا نمیدونستم نوشته+کتابای معروفی که هممون ازش میشناسیم؛ جهت راحت تر پیدا کردن اثرات ایشون✨ 0 6 کلئوپاترا لیست منتشر کرد. 1403/9/7 کتابای هیجانی💘 کتایی نمیتونی زمین بزاریشون!! 19 کتاب کتابایی که از شدت هیجان نفست بند میااد😳🫣🫠 اگه از این جور کتابا میشناسین حتما بگین😍💕 0 5 Aphrodite لیست منتشر کرد. 1403/5/25 فریدا مک فادن🩺👩🏼⚕️ 17 کتاب فریدا مک فادن رماننویس و پزشک متخصص آمریکایی در زمینهی آسیبهای مغزی است که با کتابهای جنایی و روانشناختیاش توانسته انواع موفقیتها و جوایز ادبی را کسب کند. 2 13 یوتاب لیست منتشر کرد. 1402/11/26 فریدا مک فادن 17 کتاب کتاباش از بهترین جنایی هاست.. بعد از خوندن کتاباش به خودتم اعتماد نمی کنی💔 سعی دارم کل این لیست رو بخونم .. ترتیب کتاب زیر براساس نظر خودم از بهترین به بدترینه چهار تای آخر هم مطالعه نشده. بنظرم بجز پنج کتاب اول که رنج کردم بقیه اش رو نخونید جالب نیستن. پیشنهاد می کنم حتما هیچوقت دروغ نگو رو بخونید خیلی خیلی از همشون جذاب تره. اضافه کنم که قرار توی ۲۰۲۵کتاب The Crash از فریدا مک فادن منتشر بشه و کتاب های: Suicide Med Want to Know a Secret? The Devil You Know The Devil Wears Scrubs داخل بهخوان نبودند. 2 45 riha لیست منتشر کرد. 1403/8/22 بهترین جنایی ؟🍷🔪>>> 8 کتاب جنایی ، معمایی ، قتل ، آدمکشی ، ترس ، وحشت :)) لیست بلندبالایی نیست اما ترس در وجود تو لانه میزند !🩸🔪 0 4 لـِــئو لیست منتشر کرد. 1403/8/5 چرا کراش زدم رو قاتل؟؟؟ 33 کتاب توی کتابهای جنایی معمارو بیشتر دوست داری یا قتل رو؟ شده رو قاتل کراش بزنیین ؟؟:))) کتابی میخوای که نتونی تا ص آخر قاتل رو پیدا کنی ؟؟ اینا رو اصن ولش این کتابا رو ببین ووووییی 0 17 لـِــئو لیست منتشر کرد. 1403/8/4 جنایی ؟؟!! 17 کتاب من خودم شخصا عاشق معما و داستان های جنایی ام جوری که دلم میخواد تو داستان زندگی کنم( البته این یکم بده هااا) دلم میخواد صبح تا شب ، شب تا صبح جنایی بخونم و معما حل کنم اگه شما هم مثل منیدد پس این لیست مخصوص شماستتت:)))) 0 8