لیستهای کتاب سجاد (بر چرخ زمان) لیست منتشر کرد. 1403/1/13 ۱۴۰۳ 26 کتاب در ۱۴۰۳ یادداشتهایی برای خودم: (۱) خط داستانیش جالب بود (۵) ابولمشاغل و ابن مشغله کتاب انگیزه بخشی میتونن باشن (۱۰، ۱۱، ۱۲) یک مجموعه خوب برای نمونه برداری از داستانی که من میخوام (۱۸) طنز ظریفی که توی توصیفاتش هست رو دوست دارم (۱۹) باید بعد از خوندن "داستان" به عنوان نمونه بررسی کنمش (۲۳) جالب و احتمالا آموزنده (۲۶) شخصیت های جذاب و خاکستری و تعلیق و کدهایی برای هر شخصیت فارغ از نام. داستانهای موازی. 0 2 شهروند هاوکینز؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/20 کتاب های مطالعه شده در سال۱۴۰۳ 63 کتاب کتاب هایی که در ۱۴۰۳ خوندم(تا الان) 0 20 گنجور کوچک لیست منتشر کرد. 1402/11/30 سفر به اعماق🌊 11 کتاب با این کتاب ها در اعماق اقیانوس کاوش میکنیم ! کتاب هایی که دریا و موجودات دریایی توی اون نقش اساسی دارند . 🐳🐬🐡🐠🦈🐙 پ.ن: خيلی خوشحال میشم اگر کتابی به لیست اضافه کنید . 13 82 Pardis لیست منتشر کرد. 1402/6/27 ܥߊܢܚࡅ߳ߊࡍ߭ ِܩࡅ߳ܦ̇ߊࡐࡅ߳ߺߺܙ ܣߊ 7 کتاب داستان هایی از دید کودکان دارای اختلال های روانی و مشکلات مشابه مانند : ( اتیسم ،وسواس های فکری عملی، اختلال خوردن و...) ( ورژن انتشارات پرتقال) 4 18 شهروند هاوکینز؛ لیست منتشر کرد. 1403/3/16 بهترین های پرتقال!🍊 9 کتاب تقریبا همگی با کتاب های شیرین انتشارات پرتقال آشنا هستیم در این لیست میتونیم بهترین و پرفروش های پرتقال رو بهتر بشناسیم 3 7 آنی از آن سوی تپه ها:) لیست منتشر کرد. 1402/12/29 📖-بهترین های ۱۴۰۲ من:) 9 کتاب کتاب هایی که امسال رو برام قاب تحمل تر و شیرین کردن. از اونجایی که بهخوان رو دیر نصب کردم، باید بیشتر این کتابارو به لیست خواندهشده هام اضافه میکردم. اما خب... موضوع اصلی اینه که از خوندن این کتابا امسال لذت بردم. 0 7 محمدصادق استرابی 🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1402/5/18 دنیای غیرفانتزی، اما فانتزی 8 کتاب کتاب هایی که فانتزی و علمی-تخیلی و امثالهم نیستند، اما گویی ممکن نیست در زندگی واقعی رخ بدهند، کتاب هایی که نه رئال هستند، نه نیستند، فقط کتاب آخر این لیست، رئال هست که برای ما بسیار دور است پس آن را هم اضافه کرده ایم. 0 3