لیستهای کتاب گلسا لیست منتشر کرد. 1403/8/2 لطفا از بین اینها به من کادو بدین. 14 کتاب صرفا برای سهولت و راحتی شما در انتخاب هدیه برای من و بقیه آدمها.*شوخی 1 6 امید ابد لیست منتشر کرد. 1402/10/30 بهترین و جالب ترین ها 33 کتاب این لیستی از بهترین و جالب ترین و دلنشین ترین کتاب هایی هست که تا به حال خوندم و دوستشون دارم 6 111 فاطمه مینایی لیست منتشر کرد. 1403/6/11 جذاب ترین کتاب هایی که خوندم ☺ 7 کتاب نسحه ی فیزیکی این کتاب ها رو خوندم و اونقدر غرق لذت شدم که تصمیم دارم حتما نسخه ی کاغذیشو برای کتابخونم بخرم تا نفس کوچولو که بزرگ شد حتما بخونه و لذت ببره😊 0 4 لیما هستم ولی خستم لیست منتشر کرد. 1403/6/3 کتاب هایی درباره کتاب/کتابخانه 24 کتاب بیشتر این کتاب ها رو نخوندم و این لیست به معنی این که این کتاب ها خوب یا بد هستن نیست. صرفا جهت معرفی کتاب هایی که درباره کتاب و کتابخانه هستند☺️ اگر کتابی جا مونده لطفا بگید تا به لیست اضافه کنم🤍 0 9 نازنین زهرا لیست منتشر کرد. 1403/5/16 لیست بهترین کتاب های جنایی 8 کتاب کتاب جنایی بخوانید ، فکر کنید و در اخر شوکه بشید 🙂 0 3 گگاب لیست منتشر کرد. 1403/4/25 تابستون🪄 16 کتاب کتابایی که میخوام تابستون بخونم 0 11 طاهره گوهری لیست منتشر کرد. 1402/8/3 کتابهایی درباره کتابها و کتاب فروشی ها 42 کتاب این ژانر یکی از ژانرهای مورد علاقه منه. قطعا کتابهای بیشتری در این باره وجود دارن که من ندونم، واگر بهم بگین ممنون میشم و به روزش خواهم کرد:) 11 129