نظرها (13)

6.9k

جسارتاً سمفونی مردگان روانه؟؟!!! 👀

به نظر من قلم آقای معروفی لااقل توی روایت، ساده و روونه؛ زیاد توی کتاباش قلمبه‌سلمبه حرف نمیزنه.

با خوندن سمفونی مردگان ۳ تا جون از دست دادم، روون؟😅

خب سمفونیِ مردگانه دیگه، بایدم آدم با خوندنش جون از دست بده!

قانع شدم😅
@mfatemi

م.مهدوی

م.مهدوی

1403/2/14

یعنی مثلا من او کتاب رمان روان محسوب میشه؟! کتاب های آقای امیرخانی رمان روان فارسی؟! بعید است

درسته که فهمِ کتابای رضا امیرخانی یه پروسه‌ی سخت و پیچیده به نظر میاد اما لااقل در مورد قلم نویسنده و خوانش اون، ساده و روان به حساب میاد.

به نظرم خاص ترین بهتر بود
 چون بیشتر کتابها که اسم اوردید جزو رمانهای سخت فارسی هستن

با خاص خیلی موافقم اما روان رو نمی پذیرم

به غیر از یکیش مابقی رو خوانده ام.  ولی تو روان بودن همه شون خدایی شک دارم!

البته فک کنم کتابی مثل قیدار یا من او آقای امیرخانی یکم سخت باشه که بهش بگیم روون😬

میشود نگویید روان ؟ شاهکار رو میپذیرم اما روان خیر . اتفاقا کتاب های قابل تامل و سختی هستند . روی ماه خداوند را ببوس را باید سه بار خواند و بعد هم درباره اش صحبت کرد . برای روان بودن معیار قرار دهید. بعد چطوری من او را در این لیست گذاشتید ؟ اگر اثار امیر خانی را روان میدانید پس تعریفمان از روان یکی نیست . تجدید نظر کنید روی اسم لیستتان . کتاب های بسیار خوبی را دسته بندی کرده اید هر کتابخوانی این را میداند اما این کتاب ها روان نیستند . بلکه قابل تامل و قابل گفت و گو اند

در قابل تامل بودن این کتاب‌ها شکی نیست؛ منظور من از روان بودن، زبانِ روایی نویسندگان این آثار هست نه پیرنگ و محتوا. این که تک‌تک جمله‌های این آثار را به راحتی میشه خوند، نه اینکه به راحتی میشه فهمید.
 روان بودن با قابل فهم بودن متفاوته.