یادداشتهای Niki:) (11) Niki:) 2 روز پیش آنشرلی لوسی مود مونتگمری 4.7 5 خیلی خیلی شبیه انیمه هاشه ولی بازم می خوام برابار دوم بخونم 0 1 Niki:) 2 روز پیش پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 307 انیمیشن رو حتما ببینین ما فقط ظاهرمونو می بینیم ولی تقریبا همه چی درونمون اتفاق می افته شجاعانه ترین حرفی که تا حالا زدی .کمک اشکا به دلیلی سرازیر می شن و اینا نشونه قدرت تو ان نه ضعف 0 1 Niki:) 2 روز پیش چیدن نور ستاره ها ناتالی لوید 4.0 9 داستانش تخیلیه ولی واقعا انقدر آدم در حال ترس ازش لذت می بره که قابل وصف نیست خیلی شخصیت دوست داشتنی داره واقعا داره راجع به امید خرف می زنه راجع به ترس ترس از دست دادن ترس نداشتن واقعا نیازه همه این کتابو بخونن 0 1 Niki:) 2 روز پیش زندگی به سبک آنی کریستین مری ماهونی 4.2 12 واقعا با این کتاب زندگی کردم خیلی خوشگل و فانتزی و باحالههههههه 0 0 Niki:) 2 روز پیش خانه درختی 78 طبقه اندی گریفیتس 4.1 8 خیلی خیلی خیلی باحالهخخخ ترکیب ژانر ترسناک و کمدی البته اصلا ترسناک نیست ولی باحال بود 0 0 Niki:) 2 روز پیش داداش ابراهیم محمدعلی جابری 4.7 39 کاش همه بخونن 0 0 Niki:) 2 روز پیش قصه های مانا کوچولو نرگس کوچکی کلورزی 5.0 2 خیلی داستان های قشنگی داره حتما بخونید 0 0 Niki:) 2 روز پیش هایدی یوهانا اشپیری 3.0 2 من که خودم عاشق کتاب و فیلم و خود هایدیم رمانی که ازش خوندم خیلی خیلی آدمو جذب می کرد طوری که ۴۰۰ ص کتابو دو دفعه خوندم ولی بازم عالییی بود 0 0 Niki:) 2 روز پیش نمی خواهم بگویم "بله"! بل مونی 2.3 2 این کتاب نسخه ی رنگی کتابای کیتیه و خوندش یه حس و حال دیگه ای داره خیلی دوست داشتنیه 0 0 Niki:) 2 روز پیش فکرهای بکر کیتی بل مونی 4.5 2 خیلی خوبه کلی بازی یاد داده آزمونای شباهت داره و اینکه خودت رتونی کتابو کامل کنی خیلی باحاله 0 0 Niki:) 2 روز پیش مجموعه کیتی دختر آتش پاره بل مونی 5.0 1 شاید فکر کنید ابن کتاب ها کودکانه اند اما هرچقدر هم این طور به نظر برسن واقعا خوندنشون لذت بخشه 0 0