یادداشتهای رضا علی اکبری نژاد (4) رضا علی اکبری نژاد 1403/5/6 ساده لوح کردن ما: برنامه ی درسی پنهان تحصیلات اجباری جان تیلور گاتو 4.6 5 این کتاب نشانگر خوبی است جهت آشنایی با معضلات و مشکلات نظام آموزشی غربی و جالب اینکه تقریبا بسیاری از مشکلات اشاره شده در نظام آموزشی خودمان هم وجود دارد و انگار نویسنده کتاب دارد مشکلات نظام آموزشی خودمان را معرفی میکند. 0 0 رضا علی اکبری نژاد 1403/5/6 زیبایی مرگ در کلام عارفان محمدجواد شعبانی مفرد 4.5 1 کتابی است جهت تغییر نگرش ما نسبت به مرگ و مواجهه با واقعیات و زیبایی ها و سختی های آن . 0 0 رضا علی اکبری نژاد 1403/5/6 زیر تیغ: خاطراتی از شهید مدافع حرم محسن حججی علی اکبری مزدآبادی 4.2 6 این کتاب از این منظر برای من جالب توجه بود که شهید را قدیس و معصوم نمیکرد و طوری شهید را روایت میکرد که آدم عادی هم بتواند به راحتی با شهید ارتباط بگیرد. 0 0 رضا علی اکبری نژاد 1403/5/6 تعلق؛ محور تحول در انسان محمدصادق حائری شیرازی 4.6 12 کتابی است که خواندن آن میتواند مسیر زندگی را برای خیلی ها عوض کند چرا که با خواندن آن آدمی احساس میکند این کتاب گمشده ای است که او سالها به دنبالش بوده 0 0