یادداشتهای عمران سعیدی فرد (19) عمران سعیدی فرد 17 ساعت پیش بچه ی گروفالو جولیان دونالدسون 3.5 12 داستان جالبی بود دوستش داشتم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش آموزش و تمرین ریاضی سوم: آموزش صفحه به صفحه ی کتاب درسی، ... زهرا راشدی نسب 3.0 1 کتاب کارهای درسی هر کدام در مقطع خودشان مفیدند 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 19 داستان خوبیه باعث میشه تا به بهداشتمون بیشتر اهمیت بدیم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش عمو زنجیرباف و دزد پشت کوه قاف طاهره ایبد 4.0 13 داستان آهنگین و شادی دارد و همچنین تصاویر زیبا من دوستش دارم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش روباه و الاغ ساده لوح اعظم نظری 3.0 1 داستان جالب بود دوستش داشتم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش کتاب کار علوم و قرآن: ویژه ی کلاس اول صفحه به صفحه، نمونه سوال، آزمون و تمرین برای کل سال تحصیلی سمیه رحمت 2.0 1 کتاب کارها مختص همان پایه است و مفید 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش طب سرپایی در یک صفحه رونالد ج. ویلیامز 5.0 1 به اطلاعات پزشکی علاقه مند هستم و از خواندنشان لذت میبرم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش طب اورژانس در یک صفحه جفری کاترینو 5.0 1 از داشتن اطلاعاتی که حال بقیه رو بتوان با آن خوب کرد بسیار لذت میبرم و علاقه زیادی دارم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش کتاب کار فارسی ویژه ی کلاس اول: صفحه به صفحه، نمونه سوال، آزمون و تمرین برای کل سال تحصیلی سمیه رحمت 2.0 1 کتاب کارهای درسی برای همان پایه بسیار مفید است 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش روباه و خروس اسماعیل طهماسبی راد 4.0 1 داستان قشنگیه من انیمیشنش را هم دیده ام لذت بخش است 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش روباه دم بریده جمال الدین اکرمی 3.0 1 داستان را در مسابقات قصه گویی و از زبان قصه گو شنیدم و خوشم اومد 0 0 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش روباه و خر بتول سعیدی 4.0 1 داستانی آموزنده و جذاب از خواندنش لذت بردم 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش روباه دم بریده صدف عراقی بصیری 2.0 1 داستان قشنگی است من خوشم اومد 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش علوم ششم ابتدایی (صفحه به صفحه) سمانه نوبختی 0.5 1 کتاب کارهای درسی برای پایه خودش مفیده 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش علوم پنجم ابتدایی (صفحه به صفحه) پرستو مظلوم تنگستانی 3.0 1 به درد من نمیخوره چون پایه ۷ میرم ولی کتاب کارهای درسی آموزنده هستند 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش علوم چهارم ابتدایی (صفحه به صفحه) مریم یزدانی 0.5 1 به درد من نمیخوره چون پایه ی هفتم میرم ولی کلا کتاب کارها ی درسی مفید هستن 0 1 عمران سعیدی فرد 5 روز پیش تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 15 داستانی آهنگین و کودکانه است به نظرم برای بچه هایی که تازه میخوان کتاب بخونندخوبه مشتاق تر میشن هم کوتاه هست و هم شاد 0 1 عمران سعیدی فرد 7 روز پیش گربه ها و خروس ها (یک قصه آفریقایی) کمال الدین طالقانی 3.3 6 داستان قشنگی است 0 1 عمران سعیدی فرد 1404/5/24 کارآگاه کوچولو 3.5 1 کتاب زیبا و آموزنده ای است و در مورد فضای مجازی است که این روزها همه در آن غرق شدن و با خواندن این کتاب به فکر فاصله گرفتن از فضای مجازی می افتند من از خواندنش لذت بردم 0 1