یادداشتهای °Nazanin ° (3) °Nazanin ° 1403/4/22 هری پاتر و سنگ کیمیا جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 182 فکر نمیکنم کسی تو این دنیا باشه که اسم این کتابو نشنیده باشه اینقدر که این کتاب روند عالی ، شخصیت پردازی فوق العاده داره که نمیتونی کتاب رو کنار بزاری این کتاب یه شاهکاره و جزئ بهترین کتابای فانتزی ای هست که من خوندم مجموعه کتاب های هری پاتر جزئ پرفروش ترین کتابا بوده و واقعا پیشنهاد میشه☆ 0 3 °Nazanin ° 1403/4/12 SHATTER ME (خردم کن ، جلد اول) 4.4 10 مجموعه کتاب خردم کن یکی از بهترین مجموعه هاییِ که خوندم نویسنده واقعا قلم خیلی خوبی داشت شخصیت ها واقعا خیلی خوب بودن این کتاب من رو به کل درگیر خودش کرد و من در یک روز سه جلد از این کتاب رو خوندم و بیشتر به خاطر شخصیت های خفنش بودددد [آرون وارنرررر] 0 8 °Nazanin ° 1403/4/12 زنان کوچک لوییزا می الکوت 4.2 109 اگه بخوام نظرم رو دربارش بگم به نظرم شاهکار بود با اینکه طولانی بود اما اصلا روند کندی نداشت این کتاب کتابی بود که هروقت من از همه چی خسته میشدم یک فصل از اون رو باز میکردم و این کتاب حال منو خوب میکرد نویسنده اینقدر خوب شخصیت هارو توصیف کرده بود که انگار واقعا کنارت بودن زیبایی این کتاب رو نمیشه توصیف کرد باید خودتون بخونیدش ،در کل این کتاب پیشنهاد میشه☆ 2 20